نقد و بررسی فلویید ضد آفتاب مینرال الاور SPF 30

38
7961
فلویید ضد آفتاب مینرال الارو

در این مقاله نقد فلویید ضد آفتاب مینرال الارو SPF 30 را براساس ترکیبات مندرج روی محصول می‌خوانید.

درباره‌ برند الارو

لابراتوار Vonage،‌ تولید کننده محصولات درموکازمتیک با برند الارو در شهر آنژه در جنوب فرانسه واقع شده و علاوه بر فرانسه خطوط تولیدی در کانادا و سوئیس نیز دارد. برند الارو در سال ۲۰۰۷ متولد شد و از سال ۱۳۸۹ محصولات این برند وارد ایران می‌شوند. کیفیت و چند منظوره بودن مهم‌ترین شعار الاروست. شرکت آریان کیمیا تک تولید کننده محصولات برند مای، هم‌اکنون محصولات الارو را در ایران تولید می‌کند.

نقد فلویید ضد آفتاب مینرال الارو

محصولات الارو شامل مرطوب‌کننده و پاک‌کننده برای پوست‌های چرب و خشک، شامپو برای موهای چرب و خشک،‌ ضد آفتاب الارو و ضد چروک و جوان‌کننده هستند. در این مقاله قصد داریم با نگاهی به ترکیبات فلویید ضد آفتاب فیزیکال الارو SPF 30 این محصول را بررسی کنیم. فلویید ضد آفتاب وت فورس SPF 50 الارو محصول دیگری از لاین فلویید ضد آفتاب‌های الاروست که با بسته‌بندی مشابه اما نارنجی رنگ و مناسب پوست‌های چرب و مستعد آکنه فرموله شده است.

فلویید ضد آفتاب فیزیکال الاور SPF 30

بنا به اطلاعات سایت الارو، فلویید ضد آفتاب فیزیکال الارو با SPF30 محصولی مناسب پوست‌های حساس است. معمولا در ضد آفتاب ‎‌های فیزیکال از فیلترهای فیزیکی استفاده می‌شود که رد سفیدی به جا می‌گذارد و سنگین است. اما فرمولاسیون ضد آفتاب فلوئید فیزیکال الارو به گونه‌ای است که علاوه بر داشتن بافت سبک، رد سفیدی برجای نمی‌گذارد. حجم این محصول ۵۰ میلی لیتر است.

  • این محصول با عصاره شیرین بیان خاصیت ضد التهاب و روشن کنندگی پوست دارد.
  • ویتامین C از ترکیبات فلویید فیزیکال الارو خاصیت آنتی اکسیدان دارد و به احیا پوست کمک می‌کند.
  • فیلترهای فیزیکی موجود در ترکیبات این محصول سبب محافظت پوست از آسیب‌های ناشی از اشعه آفتاب می‌شود.

سایر ویژگی‌های این محصول در سایت الارو :

مناسب پوست حساس
محافظت از آفتاب با طیف وسیع (UVA+UVB)
بدون برجای گذاشتن رد سفیدی
بافت سبک و جذب سریع
قابل استفاده برای اطراف چشم
فاقد اسانس
فاقد پارابن

ترکیبات فلویید ضد آفتاب مینرال الارو SPF 30

۱. تیتانیوم‌دی‌اکساید (titanium dioxide)

اولین فیلتر به کار رفته فلویید ضد آفتاب مینرال الارو تیتانیوم‌دی‌اکساید (titanium dioxide) است. تیتانیوم دی اکساید از جمله فیلترهای فیزیکی ایمن و بی ضرر اشعه UVB، با کم‌ترین جذب پوستی و حداقل عوارض است که با بازتاب اشعه فرابنفش از پوست محافظت می‌کند. تیتانیوم دی اکساید از پوست در برابر اشعه UVB ، UVA2 و نور مرئی به طور کامل محافظت می‌کند(EWG).

۲. تینوسرب ام (Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol)

تینوزورب ام یک فیلتر هیبرید است به این معنا که نیمه فیزیکی  (اشعه را منعکس می‌کند) و نیمه شیمیایی (اشعه را به خود جذب میکند) است.بسیار مقاوم به نور است و به پایداری سایر فیلترهای با ثبات کمتر مثل octinoxate  کمک می‌کند. تینوسرب ام جذب‌کننده و بازتاب دهنده هر دو اشعه UVA و UVB است که علاوه بر محافظت از پوست در برابر هر دو اشعه،‌ اثر و پایداری سایر فیلترها را افزایش می‌دهد. جذب پوستی تینوسرب M بسیار ناچیز بوده و موجب تحریک و حساسیت پوستی نمی‌شود.

تنها نقطه ضعف هیبریدی بودن این فیلتر این است که مانند تیتانیوم‌دی‌اکساید و زینک‌اکساید رد و اثر سفیدی روی پوست ایجاد می‌کند.

۳. Isononyl Isononanoate

یک امولینت و نرم‌کننده پوستی با بافتی کرمی و غیرچرب که پوست را نرم کرده و از خشکی پوست جلوگیری می‌کند.

۴.C12-15 Alkyl Benzoate

ترکیب بعدی به کار رفته در فلویید ضد آفتاب فیزیکال الارو C12-15 Alkyl Benzoate است،‌ یک امولینت و نرم کننده بسیار سبک که به پخش بهتر محصول روی پوست کمک می‌کند این ترکیب یک حلال خوب برای ضدآفتاب‌هاست که به پایداری فیلترهای ضدآفتاب نیز کمک می‌کند.

۵. گلیسیرین (Glycerin)

گلیسیرین ترکیب بعدی فلویید ضدآفتاب مینرال الارو از جمله ترکیباتی است که در چربی طبیعی پوست یافت می‌شود. این ماده روی پوست همانند فاکتورهای طبیعی مرطوب کننده پوست (NMF) عمل می‌کند. این ماده یک Humectant یا جاذب آب محسوب می شود و موجب جذب رطوبتِ محیط به پوست شده و مانند یک لایه محافظ روی پوست مانع از تبخیر و از دست رفتن رطوبت طبیعی پوست می‌شود.

۶. پارافین مایع (Paraffinum Liquidum)

پارافین مایع به عنوان امولینت در محصول به کار رفته، امولیانت‌ها با نرم کردن لایه بالایی پوست از خشکی، خارش  و پوسته پوسته شدن پوست جلوگیری کرده و با ایجاد لایه محافظ در سطح پوست مانع تبخیر رطوبت پوست می‌شوند. پارافین مایع یک روغن معدنی بی‌رنگ و بدون بو است که از نفت خام استخراج می‌شود و به عنوان یکی از ایمن‌ترین و موثرترین ترکیبات سدساز(occlusive) به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست به کار می‌رود. به دلیل منشا نفتی و نحوه تصفیه، استفاده یا عدم استفاده از روغن‌های معدنی به یکی از چالش‌های صنایع آرایشی و بهداشتی تبدیل شده است. مخالفان استفاده از روغن‌های معدنی معتقدند پارافین، وازلین و سایر روغن‌های معدنی صرفا یک مسدودکننده و فاقد ترکیبات بیولوژیکی فعال و آنتی‌اکسیدان‌هاست. آن‌ها این روغن‌‌ها را با روغن‌های گیاهی مقایسه می‌کنند و مطرح می‌کنند با وجود روغن‌های گیاهی استفاده از روغن‌های معدنی بی‌معناست. به زودی در اسکین مگ به طور کامل به مزایا و معایب روغن‌های معدنی می‌پردازیم. یادآوری می‌کنیم روغن‌های معدنی ترکیباتی ایمن بوده و بیش از صد سال است که در محصولات مراقبت از پوست به کار می‌رود و هم‌اکنون نیز بسیاری از برندهای لوکس از این ترکیب استفاده می‌کنند.

۷. PEG-40 روغن کرچک هیدروژنه

مایع نسبتا چسبناک کهربایی‌ رنگ با بوی چربی که از ترکیب روغن کرچک و پلی‌اتیلن‌گلایکول به دست می‌آید. این ترکیب به عنوان سورفکتانت و امولینت و اغلب برای حل کردن عطر در فرمولاسیو‌ن‌های بر پایه آب به کار می‌رود.

۸. ستئاریل‌الکل (Cetearyl Alcohol)

این ترکیب در گروه الکل‌های چرب قرار می‌گیرد و به عنوان امولیانت و نرم‌کننده، امولسیفایر و تثبیت‌کننده در محصول به کار می‌رود. ستئاریل الکل یک ترکیب کومدوژنیک ضعیف با درجه ۲ از ۵ است که به این معناست با احتمال کمی ممکن است در برخی سبب بسته شدن منافذ شود.

۹. ستئاریل‌گلوکوزاید (Cetearyl Glucoside)

یک امولسیفایر با بافتی سبک  و پخش‌ آسان روی پوست که اغلب در فرمولاسیون‌های سبک به کار می‌رود.

۱۰. سدیم‌آسکوربیل‌فسفات (Sodium Ascorbyl Phosphate)

یکی از مشتقات پایدار ویتامین سی خالص یا آسکوربیک اسید است. ویتامین سی خالص (اسید آسکوربیک) بسیار ناپایدار بوده و تولید‌کنندگان و محققان برای رفع این مشکل از مشتقات این ویتامین استفاده می‌کنند که سدیم آسکوربیل فسفات یکی از آن‌هاست. مشتقات ویتامین  سی که به عنوان جایگزین برای ویتامین سی خالص به کار می‌روند می‌بایست اولا پایدار بوده،  ثانیا قابلیت نفوذ و عبور از پوست را داشته و در نهایت قابلیت تبدیل به آسکوربیک اسید را نیز داشت.

سدیم آسکوربیل فسفات تا Ph هفت پایدار بوده و از ثبات خوبی برخوردار است. چالش بعدی نفوذ به پوست است که به نظر می‌رسد نفوذ سدیم آسکوربیل فسفات به پوست محدود باشد. به نقل از مجله Cosmetic Dermatology تمام مشتقات ویتامین سی در مقایسه با آسکوربیک اسید جذب ضعیفی دارند. درباره قابلیت تبدیل سدیم آسکوربیل فسفات مقاله‌ای منتشر نشده بنابراین ما نیز اظهار نظر نمی‌کنیم.

اما داده‌های in-vivo (آزمایش شده روی افراد) نشان می‌دهد سدیم آسکوربیل فسفات دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی خوبی در برابر آسیب‌های اشعه‌آفتاب به پوست است.

اما یکی از موثرترین خواص سدیم آسکوربیل فسفات تاثیر آن در جلوگیری از آکنه است. در سال ۲۰۰۵ یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد سدیم آسکوربیل فسفات ۱٪ دارای خاصیت ضدمیکروبی خوبی در برابر باکتری ایجادکننده آکنه دارد. هم‌چنین یک مطالعه روی افراد واقعی نشان داد سدیم آسکوربیل فسفات ۵٪ می‌تواند به طور موثری ضایعات التهابی و غیرالتهابی آکنه ولگاریس را کاهش دهد. که این نتایج قابل مقایسه و حتی کمی بهتر از محلول بنزوئیل پروکسید ۵٪‌ است(pubmed).

سدیم آسکوربیل فسفات یک فرم مناسب ویتامین سی برای پوست‌های حساس بوده زیرا در مقایسه با سایر فر‌م‌های این ویتامین کم‌تر تحریک‌کننده بوده و به خوبی توسط پوست‌های حساس تحمل می‌شود.

۱۱. عصاره ریشه گیاه شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract)

ترکیب بعدی ضد آفتاب فیزیکال الارو عصاره ریشه گیاه شیرین بیان لیکوریس (Glycyrrhiza Glabra (Licorice)) است. ترکیب فعال عصاره شیرین‌بیان گلابریدین (glabridin) نام دارد. مطالعات نشان داده استفاده از گلابریدین ۰٫۵٪ روی پوست خوکچه‌های هندی از تیرگی پوست در اثر تماس با اشعه UVB جلوگیری می‌کند. گلبریدین هم‌چنین یک آنتی‌اکسیدان قدرتمند، روشن‌کننده و ضدالتهاب قوی است و به دلیل خاصیت ضدالتهابی در درمان بیماری‌های پوستی التهابی مانند درماتیت آتوپیک، روزاسه و اگزما استفاده می‌شود.

ضدآفتاب پوست حساس الارو

۱۲. دایمتیکون

ترکیب سیلیکونی دایمتیکون ترکیب بعدی ضد آفتاب پوست حساس الارو است که به عنوان نرم‌کننده پوست، امولیانت و ایجاد ظاهری مات روی پوست به کار رفته است.

ضد آفتاب فیزیکال الارو

۱۳.  Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer

ترکیب بعدی فلویید ضد آفتاب مینرال الارو یک مولکول پلیمری بزرگ متشکل از زیرواحد‌های کوچکتر است. استفاده از این ترکیب در فرمولاسیون به ایجاد و تثبیت امولسیون و تثبیت روغن در فرمولاسیون‌های با پایه آب کمک می‌کند. این ترکیب به عنوان تغلیظ‌کننده و کمک به ایجاد بافت سبک و ژل‌مانند و غیرچسبنده نیز در محصول به کار می‌رود.

۱۴. وازلین (Petrolatum)

Petroleum Jelly یا همان وازلین معروف مانند سایر روغن‌های معدنی یک فراورده جانبی پالایش نفت است. این ترکیب یکی از موثرترین ترکیبات مسدودکننده است. ترکیباتی که با قرار گرفتن روی سطح پوست مانع از تبخیر و خروج رطوبت از آن می‌شوند. با وجود بحث‌های فراوان درباره ایمنی این ترکیب هنوز شواهدی در خصوص سرطان‌زا بودن وازلین وجود ندارد. وازلین برخلاف ظاهر بسیار چرب و روغنی کومدوژنیک نیست و سبب بسته شدن منافذ نمی‌شود.

۱۵. پروپیلن‌گلایکول (Propylene Glycol)

پروپیلن‌گلایکول یک هومکتانت و جاذب آب و مرطوب‌کننده پوست است و به پایداری محصول کمک می‌کند.

۱۶. ایزوهگزادکان (Isohexadecane)

امولینت و حلال با ایجاد حس سبکی، نرمی و ظاهری صاف روی پوست اغلب به عنوان حلال و در کنار ترکیبات سیلیکونی استفاده می‌شود.

۱۷. دسیل‌گلوکوزاید (Decyl Glucoside)

Decyl Glucoside یک سورفکتانت با منشا گیاهی و ملایم برای پوست است.

۱۸. سیلیکا (Silica)

ماده پودری سفید رنگ به دلیل خاصیت جذب چربی می‌تواند پوست را مات نگه‌ دارند. سیلیکا به عنوان تغلیظ‌کننده و جلوگیری از ته‌نشین شدن ذرات نامحلول نیز در محصول به کار می‌رود.

 

۱۹. دکسترن (Dextran)

دکسترین ترکیب بعدی ضد آفتاب فیزیکال الارو یک پلی ساکارید است که در ترکیب با آب روی پوست باعث چسبندگی آب به پوست می شود .

۲۰. پلی‌سوربات ۶۰ (Polysorbate 60)

یک امولسیفایر و سورفکتانت که به ترکیب آب و روغن در فرمولاسیون کمک می‌کند. این ترکیب نیز برای پوست‌های مستعد آکنه قارچی مناسب نیست و می‌تواند سبب تشدید این نوع آکنه شود.

۲۱. بوتیلن‌گلایکول (Butylene Glycol)

این ترکیب به عنوان مرطوب‌کننده و آبرسان و حلال در محصول به کار رفته است.

۲۲. صمغ زانتان (Xanthan Gum)

Xanthan Gum از تخمیر مولکول‌های قند (گلوکز و ساکارز) به دست آمده و به عنوان تغلیظ‌کننده و تثبیت‌کننده در محصول استفاده می‌شود. استفاده بیش ار حد از این ترکیب سبب چسبناک شدن بافت محصول می‌شود.

۲۴. Hydroxyacetophenone

ترکیبی چندمنظوره با خاصیت افزایش اثر نگه‌دارنده و خاصیت آنتی‌اکسیدانی و تسکین‌دهنده.

۲۵. پالمیتویل‌تری‌پپتاید-۸ (Palmitoyl Tetrapeptide-8)

پالمیتویل‌تری‌پپتاید-۸ یک پپتاید مصنوعی است. پپتاید از مجموعه‌های از اسیدهای آمینه تشکیل شده‌اند. این ترکیب متشکل از اسیدهای آمینه آرژینین،‌هیستیدین و فنیل‌آلانین هستند. این پپتاید یک پپتاید چندمنظوره است که دارای فواید گوناگونی است که در مقاله‌های بعدی درباره آن خواهیم نوشت. علت استفاده از این پپتاید در ضدآفتاب فیزیکال الارو کاهش التهاب و تحریک پوست ناشی از اشعه UV است. این پپتاید با کاهش فاکتورهای التهابی (inflammatory cytokines) ناشی از استرس سبب تسکین و آرام‌بخشی پوست‌های حساس و مستعد قرمزی می‌شود.

۲۶ . BHT (Butylated Hydroxy Toluene)

ترکیب بعدی ضدآفتاب الارو فیزیکال Butylated Hydroxy Toluene یا به اختصار BHT است یک آنتی‌اکسیدان مصنوعی پرکاربرد در صنایع غذایی و آرایشی است. مطالعاتی سرطان‌زا بودن این ترکیب را بررسی کردند. در محصولات آرایشی و بهداشتی CIR (Cosmetic Ingredient Review) نتیجه می‌گیرد این ترکیب به میزانی که در محصولات آرایشی و مراقبتی به کار می‌رود ( ۰.۰۱ درصد تا ۰.۱ درصد )، جذب پوست نشده و ایمن است.

عطر و ترکیب نگه‌دارنده فلویید ضد آفتاب مینرال الارو SPF 30

فلویید ضدآفتاب مینرال الارو فاقد عطر است.

ضدآفتاب الارو مینرال فاقد پارابن بوده و نگه‌دارنده به کار رفته در آن کلرفنزین Chlorphenesin ترکیبی با مشخصات ایمنی خوب است.

فلویید ضد آفتاب فیزیکال SPF 30 الارو برای چه کسانی مناسب است؟

فلویید ضدآفتاب فیزیکال الارو به دلیل استفاده از فیلترهای ایمن اشعه UV و نگه‌دارنده ایمن برای پوست‌های حساس، خانم‌های باردار و کودکان مناسب است. هم‌چنین این محصول به دلیل استفاده از سدیم‌آسکوربیل‌فسفات، عصاره شیرین‌بیان و پالمیتویل‌تری‌پپتاید-۸ به دلیل خاصیت ضدالتهابی قوی برای پوست‌های مستعد التهاب و قرمزی و پوست‌های مستعد لک انتخاب مناسبی است.

خوشحال خواهیم شد نظرات ارزشمند شما را نیز درباره‌ی فلویید ضد آفتاب مینرال الارو SPF 30 در بخش نظرات بخوانیم.


تلاش کرده‌ایم در تهیه این مقاله از آخرین مقاله‌های منتشر شده در منابع و سایت‌های معتبر استفاده کنیم اما احتمال خطا را هرگز صفر نمی‌دانیم اگر مطلبی جا افتاده یا مقاله به روزتری مطالعه کرده‌اید با ما در میان بگذارید تا آن را اصلاح کنیم.


38 نظرات

  1. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی راضی ام ازش.
    من روزاسه دارم و تو انتخاب ضدآفتاب خیلی وسواس به خرج می دم
    هیچ حساسیتی بهش ندادم و روزاسه ام رو تشدید نکرد
    اصلا رنگ سفیدی نداره و بافتش خیلی سبکه، انقدر سبک که کلا حسش نمی کنم حتی بعد از چند بار تجدید
    حجمش هم با توجه به قیمتش خوبه به نظرم
    خیلی با کمالاته در کل :)))

  2. سلام خسته نباشین ممنون بابت سایت خوبتون این محصول رو دور چشم هم میشه استفاده کرد با توجه به این مه در مشتقاتش وازلین داره باعث میلیا نمیشه؟

    • سلام ممنونم دوست عزیز
      برای دور چشم کاملا ایمنه درباره میلیا اگر به تجربه می دونید این ترکیب باعث میلیا میشه استفاده نکنید و به جاش از ضدآفتاب تخصصی دورچشم مثل آیسول و پرودرما و آردن و سانسیف و … استفاده کنید

    • چرا دروغ میگید اتفاقا خیلی هم رد سفیدی داره و تا حداقل نیم ساعتم نمیتونی با این وضع سفیدی از خونه بری بیرون انگار گچ پاشیدن ب صورتت، واقعا با این محصولاتی ک تولید میکنین اسم برند الارو ک مال ایران نیست رو هم خراب کردین، این پولا کوفتتون بشه

    • فیلترهای ضدآفتاب مینرال پایدارن و اثرشون رو در برابر نور از دست نمیدن مگر اینکه از روی پوست پاک بشن که بعد از سه چهار ساعت در اثر تعریق و تماس و … طبیعتا پیش میاد و بهتره تمدید کنید

  3. سلام وقتتون بخیر٫ خسته نباشید. من پوستم چرب٫ مستعد جوش و حساس هست. میتونم از این ضدآفتاب استفاده کنم؟ ترکیبات جوشزا نداره؟ با تشکر

    • سلام وقت بخیر دوست خوبم
      با توجه به محافظت کافی و استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی و این که ترکیب کومدوژنیک قوی نداره ارزش امتحان کردن داره

    • ضدافتاب فیزیکال با spf30 مث الارو یا مای ایا محافظت کامل رو دارند در برابر افتاب؟ و اینکه چند ساعت یکبار باید تمدید بشن؟

      • سلام درباره SPF مطلب زیر از یکی از مقاله های ماست که فکر کنم به سوالتون پاسخ بده

        SPF مخفف Sun Protection Factor یا فاکتور محافظتی آفتاب بیانگر میزان محافظت از پوست در برابر اشعه UVB است. این اشعه که عامل اصلی قرمزی و آفتاب سوختگی است و تنها به اپیدرم (خارجی‌ترین لایه پوست) آسیب می‌زند. هم چنین UVB عامل اصلی رایج‌ترین و کم‌خطرترین نوع سرطان پوست است. این نوع سرطان با اثر تجمعی آسیب خورشید به پوست در طول سال‌ها مرتبط است. نوع دیگر سرطان پوست -ملانوما- در اثر مواجهه کوتاه اما بسیار شدید با اشعه آفتاب ایجاد می شود که به دنبال آفتاب سوختگی شدید و تاول به وجود می‌آید.

        SPF چگونه اندازه‌گیری می شود؟
        تصور کنید اگر بدون ضدآفتاب و هیچ پوششی در معرض اشعه آفتاب قرار بگیرید پس از ۱۰ دقیقه دچار آفتاب سوختگی شوید، حال اگر از یک ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی ۳۰ (SPF۳۰) استفاده کنید می‌توانید بدون این که بسوزید ۳۰ برابر بیشتر در آفتاب قرار بگیرید یعنی ۳۰۰ دقیقه یا ۵ ساعت. اما شدت طول موج اشعه آفتاب در طول روز و هم‌چنین بسته به مکان زندگی و اقلیم منطقه متفاوت است و علاوه بر این حساسیت پوست افراد نسبت به اشعه فرابنفش با هم تفاوت دارد، به همین دلیل هر ضدآفتاب با هر میزان محافظت باید هر ۲ ساعت یک بار تجدید شود.

        توجه داشته باشید هیچ ضدآفتابی نمی تواند صد درصد اشعه UVB را مسدود کند و ضدآفتاب های با SPF بسیار بالا هم محافظتی خیلی بیشتر از یک ضدآفتاب با SPF۳۰ یا حتی ۵۰ فراهم نمی آورند. یک ضدآفتاب با SPF۱۵ حدود ۹۳ درصد و ضدآفتاب با SPF۳۰ حدود ۹۷ درصد از اشعه UVB را بلاک می‌کنند. افزایش محافظت در SPF های بالاتر از این هم تدریجی‌تر خواهد بود: بلاک ۹۸ درصد اشعه UVB برای SPF۵۰ و ۹۹ درصد برای SPF ۱۰۰. ملاحظه می‌کنید تفاوت محافظت UVB در یک ضدآفتاب با SPF۱۰۰ با ضدآفتاب SPF۳۰ تنها ۲ درصد است. به همین دلیل – امکان گمراهی مصرف‌کننده و اعتماد کاذب به محافظت بالای ضدآفتاب‌ها – درج SPF بالاتر از ۵۰ در اروپا ممنوع است.

        به خاطر داشته باشید ضدآفتاب باید تنها یکی از استراتژی‌های شما برای محافظت از اشعه آفتاب باشد. علاوه بر ضدآفتاب از کلاه و پوشش مناسب استفاده کنید و در جست و جوی سایه باشید. بین ساعات ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر در معرض اشعه آفتاب قرار نگیرید.

  4. سلام و خیلی ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار می دهید. با توجه به این که این محصول زینک اکساید نداره محافظت خوبی داره؟

    • سلام وقت بخیر
      در مقاله اشاره شده این ضدآفتاب حاوی تینوسرب ام هست که یک فیلتر بدون جذب پوستی است و از پوست در برابر همه طیفهای اشعهUVA و UVB محافظت می کنه

  5. ممنون بابت بررسی کامل ترکیبات. من هنوز امتحانش نکردم اما هر موقع امتحان کنم حتما میام و نظرم رو میذارم. فقط یه پیشنهاد داشتم.کاش چند تا از ضدآفتابهای مخصوص کودکان رایج رو هم بررسی کنید. مخصوصا اسپری ضدآفتاب کودکان سی گل چون بخاطر حالت اسپریی خیلیا ترجیحش میدن. از یطرف خیلیا نگرانن آیا ترکیبات این محصولات که ناچارن تقریبا هرروز برای بچه هاشون بزنن مناسبه. از یطرف هم قیمت ضدآفتابهای اسپریی خارجی خیلی بالاست

  6. خیلی سفید میکنه پوست حتما باید یه کرم پودر بزنی تا طبیعی شه،اما برای تمدید مجدد روی کرم پودر خوب جذب میشه.

  7. باتوجه به این که بهتربن ضدآفتاب های مینرال بی رنگ دنیا مثل لاروش پوزای هم رد سفیدی و براقی به جا میذارن و رنگی هارو هم به مقدار کافی نمیشه استفاده کرد چون به اصطلاح حالت ماسیده میدن، بهترین کار برای محافظت و حفظ ظاهر خوب چی میتونه باشه؟ مثلا استفاده از ضدافتاب مینرال بدون رنگ و زدن پودرهای آرایشی دارای اکسید اهن که خودش محافظت کننده روی ضدآفتاب ظاهر سفید و براق رو بهتر میکنه؟ یا همچنان سفیدی و براقی موندگاره؟ یا این که مثلا استفاده از مینرال ضدآفتاب فیوژن الارو و زدن ضدافتاب فیزیکی رنگی اویدرم روی ضدافتاب قبلی؟ کدوم ظاهر بهتر و محافظت بیشتری میده و کمتر سنگینه؟ ضمنا من با ضدآفتاب شیمیایی پوستم تیره میشه و نمی تونم جزو گرینه هام بیارمش

  8. با سلام، لطفاً نقد و بررسی کرم ضد آفتاب فاقد چربی SPF۵۰ دمودکسیلین که گفته میشود برای مبتلایان به روزاسه مفید است بررسی نمایید. سپاسگزارم

  9. سلام.ممنون از وبسایت خوبتون و اطلاعاتی که در اختیارمون میگذارید .ممکنه ی سری از کرم پودر ها رو هم‌ همینطوری نقد کنید تا ما بتونیم از کرم پودری که کمترین آسیب رو به بدن میرسونه استفاده کنیم ؟من‌ شخصا کرم‌پودر نمیزنم و دلیلش هم اینه که نمیدونم چه موادی داخلشون هست و چه تاثیری روی بدن و پوست داره

      • ممنون میشم اگر کرم پودرهایی از برند های معروفی مثل لورال،لانکوم،مک،دبورا،و کرم پودهای میان رده تری مثل گلدن رز ،فلورمار ،فارمارسی و همینطور از برندهای ایرانی مثل مای،سینره،کالیستا رو نقد کنید ‌گاهی اوقات در کنار نقد ضد آفتاب ها.

  10. سلام وقت بخیر ببخشید این ضدآفتاب برای پوستای چرب ، حساس و مستعد جوش چطوره؟ پوستم به ضدافتاب شیمیایی حساسه میتونم از این استفاده کنم؟

  11. سلام و خسته نباشید بابت سایت خوبتون. سوالی داشتم آیا ضد آفتاب الارو لک نمیاره؟ چون طبق شنیده ها گویا باعث ایجاد لک زیادی روی پوست میشه و من شنیده بودم که فرانسوی هستش این مارک آیا با مارک فرانسوی فرق میکنه یا همونه؟ ممنون میشم بفرمایید

    • سلام ممنونم از شما
      ضدآفتاب های شیمیایی ش ممکنه اما این محصول مینرال و حاوی فیلترهای فیزیکال پایدار با محافظت کافیه

  12. ممنون از مطالب فوق العادتون.لطفا نقد ضدآفتاب فرونیا رو هم بزارید.
    و یه سوال دارم.من خیلی بین نقد ضدآفتاب هایی که توی سایتتون گذاشتید گشتم که ضدآفتاب فیزیکالی پیدا کنم که هیچ ترکیب مضری نداشته باشه ولی متاسفانه هر ضدآفتاب فیزیکالی که نقدشو خوندم یا الکل داره یا ترکیبات کومدوژنیک و..
    لطفا یک ضد آفتاب فیزیکال پوست چرب بدون ترکیبات مضر بهم مهرفی کنید ترجیحا ایرانی

    • سلام وقتتون بخیر
      بله میشه گفت ترکیبات فلویید ضد آفتاب مینرال الارو برای پوست چرب و حساس هم ارزش امتحان کردن داره اگر چه محصول تخصصی پوست چرب نیست

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید