نقد و بررسی کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر +SPF50 و SPF30 بی رنگ

76
45474
کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر +SPF50 و SPF30 بی رنگ

در این مقاله نقد کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ  لافارر +SPF50 و SPF30 را بر اساس ترکیبات می خوانید.

درباره برند لافارر 

کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر از جمله محصولات لابراتوار دکتر کامکار است. این لابراتوار در سال ۱۳۸۸ با هدف ارائه محصولات با کیفیت و مطابق با استانداردهای روز دنیا محصولات مراقبت از پوست و مو با برند لافارر را به بازار عرضه کرد. ضدآفتاب‌های بی‌رنگ لافارر در چهار نوع برای پوست‌های خشک و معمولی و پوست‌های چرب و مستعد آکنه با قدرت حفاظتی ۳۰ و ۵۰ تولید می‌شود. ضدآفتاب‌های رنگی لافارر نیز در دو نوع برای پوست‌های خشک و معمولی و پوست‌های چرب و مستعد آکنه با +SPF 40 و در سه رنگ روشن،‌متوسط و برنز تولید می‌شود. همه ضدآفتاب‌های لافارر دارای خاصیت ضدلک نیز هستند. در ادامه نقد کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ  لافارر مخصوص پوست‌های چرب و مستعد آکنه +SPF50 و SPF30 را می‌خوانید. با اسکین مگ همراه باشید.

کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر بی رنگ +SPF50 و SPF30

بنا به اطلاعات موجود در سایت لافارر کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه SPF 50 لافارر، حاوی عصاره گیاهان شیرین بیان، بیربری، سارمنتوزا ساکسی فراگا، پاپایا و گواوا است که در کاهش تولید رنگدانه ملانین موثر بوده و علاوه بر ممانعت از بروز لک، به رفع لک‌های پوستی نیز کمک می‌کند.

استفاده از مواد موثره تخصصی کنترل‌کننده چربی که شامل عصاره چوب درخت انانتیا کلرانتا و زینک پی سی آ هستند، علاوه بر کاهش ترشح چربی، از بروز آکنه و مات کنندگی پوست نیز جلوگیری می‌کنند.

دیگر مواد موثر کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ مخصوص پوست های چرب لافارر، مانند آلوئه‌ورا، سدیم‌هیالورونات، سدیم‌لاکتات و اوره نیز، در حفظ رطوبت و کند کردن روند پیری پوست نقش مهمی دارند.

ترکیبات کرم ضد آفتاب بی رنگ لافارر +SPF50 و SPF30

کرم ضد آفتاب فاقد چربی بی رنگ لافارر حاوی سه فیلتر شیمیایی اشعه UV شامل Ethylhexyl Methoxycinnamate (اکتیوکسات)، Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (DHHB) و Ethylhexyl Triazone (اتیل هگزیل تریازون) است.

۱. اکتینوکسات (Ethylhexyl Methoxycinnamate)

اولین فیلتر به کار رفته در کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر اتیل هگزیل متوکسی سینامات (اکتینوکسات)‌ فیلتر اشعه UVB است که با جذب این اشعه از پوست محافظت می‌کند. این فیلتر دارای تاییدیه FDA بوده و تا غلظت ۷.۵٪ برای استفاده در ضدآفتاب‌ها مجاز است. آزمایش این ماده روی حیوانات نشان می‌دهد این ترکیب عملکرد هورمون‌ها را تحت تاثیر قرار داده (اثر استروژنی) و در ترشح هورمون‌های تیروئید اختلال ایجاد می‌کند(safecosmetics و EWG).

۲. Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (DHHB)

دی اتیل آمینو هیدروکسی‌بنزوئيل هگزیل بنزوات فیلتر شیمیایی اشعه UVA و نسل جدید فیلترهای شیمیایی ایمن و پایدار در نور است که برای محافظت از اشعه UVA طراحی شده است. این فیلتر کل محدوده UVA یعنی 320 تا 390 نانومتر را با حداکثر محافظت در 354 نانومتر پوشش می‌دهد. DHHB تا حدی از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد نیز محافظت می‌کند و با دیگر فیلترها نیز سازگار است. این ترکیب با غلظت حداکثر ۱۰٪‌ از سال ۲۰۰۵ در ضدآفتاب‌های اروپایی و آمریکای جنوبی از جمله مکزیک و آسیایی(ژاپن و تایوان)به کار می‌رود.

۳. اتیل‌هگزیل‌تریازون (Ethylhexyl Triazone)

ETHYLHEXYL TRIAZONE فیلتر بعدی کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر ترکیبی مشتق شده از PABA است که به عنوان یک ماده فعال برای استفاده در ضد‌آفتاب‌ها مورد تایید نیست و اغلب برای افزایش کارایی و پایداری دیگر ترکیبات در فرمولاسیون ضدآفتاب‌ها استفاده می‌شود. یک فیلتر شیمیایی قوی اشعه UVB با حداکثر حفاظت و نفوذ پوستی بسیار کم و مقاوم در برابر آب و بدون بو می‌باشد.

ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ لافارر
عصاره ریشه گیاه شیرین بیان
۴. عصاره ریشه گیاه شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract)

ترکیب بعدی ضد آفتاب فاقد چربی لافارر Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract یا عصاره ریشه گیاه شیرین بیان است. مطالعات نشان داده گلابریدین موجود در عصاره این گیاه با کاهش فعالیت آنزیم تیروزیناز موجب کاهش لک و روشن شدن پوست می‌شود.  نتایج مطالعه‌ای نشان داد مصرف موضعی 0.5 درصد گلابریدین تیرگی پوست ناشی از اشعه UVB را در خوکچه‌های هندی متوقف کرد.  هم‌چنین خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی این ترکیب موجب کاهش التهاب و قرمزی پوست می‌شود. خاصیت آنتی‌باکتریال و ضدالتهابی عصاره ریشه گیاه شیرین بیان آن را به ترکیبی ایده‌آل برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه تبدیل می‌کند.(incidecoder)

 کرم ضد آفتاب فاقد چربی لافارر
arctostaphylos uva ursi (bearberry leaf)
۵. عصاره بربری (Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract)

عصاره برگ Uva Ursi ترکیب دیگر روشن کننده ضدآفتاب لافارر است. گیاه Uva Ursi از خانواده بری‌ها(توت‌ها) با میوه‌ای کاملا مشابه بلوبری است. ثابت شده عصاره برگ این گیاه دارای خاصیت روشن‌کنندگی،‌ آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب و قابض(کوچک کننده منافذ) است.

 کرم ضد آفتاب فاقد چربی لافارر
Saxifraga Sarmentos
۶. saxifraga sarmentosa extract

عصاره Saxifraga Sarmentos ترکیب گیاهی بعدی به کار رفته در ضد آفتاب ضدلک لافارر، گیاهی گل‌دار بومی چین، ژاپن و کره است. عصاره این گیاه دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی است و از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. خاصیت قابض این گیاه سبب می‌شود منافذ پوست به طور موقت کوچک شده و پوست یکنواخت‌تر به نظر برسد ضمن این که موجب کنترل ترشح چربی نیز می‌شود. به نظر می‌رسد این گیاه دارای خاصیت روشن‌کنندگی نیز هست.(thedermreview)

نقد کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ  لافارر
Papaya
۷. عصاره میوه پاپایا (Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract)

ترکیب گیاهی روشن کننده بعدی کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract یا عصاره میوه پاپایا است. به دلیل وجود آنزیم papain، این ترکیب به طور موثری پوست را لایه‌برداری کرده و با حذف سلول‌های مرده به درمان آکنه و لک‌های پوستی کمک می‌کند.(truenatural)

 ضد آفتاب بی رنگ لافارر
Psidium Guajava
۸. عصاره میوه گواوا (psidium guajava fruit extract)

عصاره میوه Psidium Guajava یا guava (گواوا) ترکیب بعدی به کار رفته در ضد آفتاب و ضدلک بی‌رنگ لافارر است. عصاره این گیاه منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌های فعال زیستی از جمله اسید گالیک، کاتچین، chlorogenic acid، کوئرستین ،rutin، توکوفرول، بتاکاروتن و لیکوپن است. استفاده موضعی از این ترکیب گیاهی به شرط بسته‌بندی صحیح (محافظت از نور و هوا) این آنتی‌اکسیدان‌ها را در اختیار پوست قرار می‌دهد.

۹. enantia chlorantha bark extract

ترکیب بعدی کرم ضد آفتاب بی‌ رنگ لافارر عصاره پوست درخت گیاه Enantia Chlorantha دارای خاصیت کنترل ترشح چربی و ضدبراقی پوست، قابض و کوچک‌کننده منافذ است (cosmetics.specialchem).

کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر

۱۱. عصاره برگ آلوئه‌ورا (Aloe Barbadensis Leaf Extract)

ترکیب بعدی به کار رفته در ضد آفتاب لافارر بی رنگ Aloe Barbadensis Leaf Extract یا عصاره برگ گیاه آلوئه‌ورا است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهاب، ترمیم‌کنندگی،‌ افزایش رطوبت پوست است (paulaschoice).

۱۲. اولئانولیک اسید (Oleanolic Acid)

Oleanolic Acid ترکیب بعدی کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر، ترکیبی است که در بسیاری از گیاهان از جمله عصاره کالاندولا وجود دارد اما غنی‌ترین منبع این ترکیب برگ‌های درخت زیتون است که حاوی حداقل ۸۰٪ اولئانولیک اسید است. اولئانولیک اسید دارای خواص آنتی‌اکسیدانی، ضدمیکروبی و ضدالتهابی است. هم‌چنین اولئانولیک اسید با مهار آنزیم آلفا-۵ ردوکتاز موجب کاهش ترشح چربی پوست و آکنه می‌شود(longdom).

۱۳. زینک PCA

ترکیب بعدی به کار رفته در کرم ضدآفتاب لافارر زینک PCA است این ماده در اصل نمک روی(زینک)  l-pyrrolidone carboxylate است. زینک به تنظیم ترشح چربی در پوست و کاهش رشد و تکثیر باکتری‌های مولد آکنه کمک می‌کند.  L-PCA یکی از مولکول‌های پوست و در اصل یکی از اجزای فاکتورهای طبیعی مرطوب‌کننده پوست (NMF) است که در فرآیندهای آبرسانی و انرژی در پوست نقش دارد. هم‌چنین نتایج یک بررسی آزمایشگاهی نشان می‌دهد زینک به تولید کلاژن نوع ا در پوست کمک می‌کند(incidecoder).

۱۴. آلانتوئین 

آلانتوئین (allantoin) ترکیب بعدی ضدآفتاب بی رنگ لافارر با خاصیت نرم‌کنندگی پوست،‌ تسکین‌دهنده و ضدخارش است.

۱۵. سدیم PCA

سدیم PCA نمک سدیمی  l-pyrrolidone carboxylate ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب لافارر است. این ترکیب نیز یکی از اجزای فاکتورهای طبیعی مرطوب‌کننده پوست (NMF) است و دارای خاصیت آبرسانی و افزایش رطوبت پوست است. در شیمی آرایشی آبرسانی سدیم PCA را بسیار موثرتر از آبرسان‌های سنتی مانند گلیسرین و پروپیلن‌گلایکول می‌دانند و از نظر آبرسانی پس از هیالورونیک اسید در رتبه دوم قرار دارد. این ترکیب یک آبرسان یا هومکتانت(جاذب آب) است(thenakedchemist).

۱۶. سدیم‌هیالورونیت (Sodium Hyaluronate)

ترکیب بعدی ضدآفتاب بی رنگ لافارر ترکیب آبرسان سدیم‌هیالورونیت است. سدیم هیالورونیت نمک سدیمی هیالورونیک‌اسید است و با آن که در بسیاری منابع گفته می‌شود سدیم‌هیالورونیت به دلیل سایز مولکولی کوچک‌تر بهتر به پوست نفوذ می‌کند اما از نظر شیمیایی این موضوع درست نیست و واحدهای فرعی تکرارشونده این دو پلیمر را به هر تعداد می‌توان تکرار کرد. از نظر مراقبت از پوست هیالورونیک‌اسید و سدیم‌هیالورونیت هر دو هومکتانت و جاذب آب هستند و قادرند ۱۰۰۰ برابر وزن خود رطوبت جذب کنند. علت استفاده از سدیم‌هیالورونیت به جای هیالورونیک اسید پایدارتر بودن سدیم هیالورونیت، ارزان‌تر بودن آن و آسان‌تر بودن فرموله کردن آن است.

۱۷. اوره (Urea)

اوره یک مرطوب کننده عمقی پوست با خاصیت کراتولیک است. خاصیت کراتولیک به این معنی است که قسمت های سخت‌شده پوست را جدا می‌کند و برخلاف سایر لایه‌بردارها که پوست را خشک می‌کند این ترکیب یک آبرسان عمقی پوست است که در بسیاری از آبرسان و مرطوب کننده‌های قوی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اوره نیز یکی از ترکیبات فاکتورهای مرطوب‌کننده طبیعی پوست یا NMF است. به دلیل خاصیت لایه‌برداری ملایم این ترکیب با نفوذ به پوست به طور عمقی پوست را آبرسانی می‌کند.

۱۸. گلیسیرین 

گلیسیرین از جمله ترکیباتی است که در چربی طبیعی پوست یافت می‌شود. این ماده روی پوست مانند فاکتورهای طبیعی مرطوب کننده پوست (Nmf) عمل می‌کند. این ماده یک Humectant یا جاذب آب محسوب می‌شود و موجب جذب رطوبت محیط به پوست می‌شود(paulaschoice).

۱۹. سدیم‌لاکتات (sodium lactate)

ترکیب بعدی آبرسان ضد آفتاب و ضد لک لافارر پوست چرب سدیم لاکتات نیز از جمله ترکیباتی است که به طور طبیعی در پوست وجود دارد و جزء عوامل طبیعی مرطوب‌کننده پوست یا NMF محسوب می‌شود.

۲۰. پلی‌متیل‌متاکریلات (Polymethyl Methacrylate)

این ترکیب پلیمری، متشکل از گوی‌های میکروسکوپی تکرارشونده است که زمانی که در سطح پوست قرار می‌گیرد با پخش نور نمایی مات، صاف و مخملی روی پوست ایجاد می‌کند.

۲۱. بوتیلن گلایکول (butylene glycol)

این ماده به عنوان آبرسان، نرم‌کننده پوست، حلال و کمک به افزایش جذب سایر ترکیبات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۲۲. روغن کرچک هیدروژنه (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil)

ترکیب بعدی ضد آفتاب پوست چرب بی رنگ لافارر PEG-40 Hydrogenated Castor Oil یا روغن کرچک هیدروژنه، یک سورفکتانت غیریونی که عمدتا از اسید چرب Ricinoleic acid تشکیل شده است. این اسید چرب دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و یک مرطوب کننده موثر است. اگرچه این ترکیب کومدوژنیک نبوده و موجب بسته شدن منافذ نمی‌شود اما می‌تواند موجب تشدید آکنه قارچی در افراد مبتلا به این نوع آکنه شود.

۲۳. ستیل‌الکل (Cetyl Alcohol)

ستیل الکل ترکیب بعدی ضد آفتاب بی رنگ لافارر که به عنوان امولسیفایر به کار رفته است ترکیبی کومدوژنیک با نمره ۲ از ۵ است، که در رتبه‌بندی ترکیبات کومدوژنیک به این معناست این ترکیب با احتمال کمی ممکن است در برخی افراد موجب ایجاد آکنه شود. البته در نظر بگیرید این ترکیب جزء ترکیبات اصلی محصول نیستند و لزوما وجود یک ترکیب کومدوژنیک به معنای کومدوژنیک بودن محصول نهایی نیست.

۲۴. پلی‌سوربات ۸۰ (polysorbate 80)

پلی سوربات ۸۰ ترکیب دیگری است که به عنوان امولسیفایر در این محصول به کار رفته و می‌تواند سبب تشدید آکنه قارچی (fungal acne) در پوست‌های مبتلا به این نوع آکنه شود.

۲۵. سیکلوپنتاسیلوکسان (Cyclopentasiloxane)

ترکیب بعدی ضدآفتاب بی رنگ لافارر ترکیب سیلیکونی سیکلوپنتاسیلوکسان است. این ترکیب که به عنوان حلال، نرم‌کننده پوست و ایجاد نمای مات در محصول به کار رفته است.

 ۲۶. دایمتیکون (Dimethicone)

دایمتیکون را می‌توان پرکاربردترین سیلیکون به کار رفته در محصولات مراقبت از پوست و مو دانست. دایمتیکون نیز یک پلیمر است یعنی از زیر واحدهای تکرار شونده تشکیل شده است.

دایمتیکون ظاهری صاف و ابریشمی روی پوست ایجاد می‌کند، یک امولینت و نرم‌کننده پوست است و با تشکیل لایه محافظ مانع از خروج رطوبت از پوست می‌شود و با خاصیت پر کنندگی ظاهر منافذ و چین و چروک‌ها را بهبود می‌بخشد.  در ژل‌های درمان اسکار و زخم از سیلیکون به عنوان ترکیب اصلی استفاده می‌شود زیرا سطح اسکار را نرم کرده و خاصیت ارتجاعی آن را بهبود می‌بخشد.

عطر و ترکیب نگه‌دارنده کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر

در لیست ترکیبات کرم ضدآفتاب پوست چرب لافارر بی رنگ نام ترکیبی به نام عطر به چشم نمی‌خورد.

ماده نگهدارنده به کار رفته در کرم ضد آفتاب فاقد چربی لافارر بنزیسوتیازولینون Benzisothiazolinone است. این نگهدارنده می‌تواند موجب تحریک پوست یا چشم شود.

اگر از کرم ضد آفتاب و ضدلک بی رنگ لافارر پوست چرب SPF50  استفاده می‌کنید خوشحال می‌شویم نظر شما را نیز درباره آن بدانیم.


تلاش کرده‌ایم در تهیه این مقاله از آخرین مقاله‌های منتشر شده در منابع و سایت‌های معتبر استفاده کنیم اما احتمال خطا را هرگز صفر نمی‌دانیم اگر مطلبی جا افتاده یا مقاله به روزتری مطالعه کرده‌اید با ما در میان بگذارید تا آن را اصلاح کنیم.


76 نظرات

  1. من از این ضدآفتاب استفاده میکنم و بسیااااار راضی هستم خیلی سبکه و باعث جوش نشده و سفیدی هم به جا نمیزاره و تنها مشکلش هم اینه که در برابر اشعه UVA حفاظت کامل نداره و من واقعا نمیدونم چه ضدآفتابی دقیقا با همین خصوصیات ولی با حافاظت کامل جایگزینش کنم😕

  2. سلام خوبید من تحت درمان کک و مک هستم این ضدآفتاب لافارر ذو‌خریدع بودم دکترم گفت حاوی ترتینوئین هست نزن.درسته؟

    • سلام
      خیر کرم ضد آفتاب لافارر حاوی ترتینوئین نیست و استفاده از مشتقات ویتامین A مانند ترتینوئین در ضدآفتاب‌ها و محصولات دارای SPF از سوی FDA ممنوع اعلام شده

      • اکتینوکسات رو مشکلات هورمونی تاثیری نمیزاره؟ من با این ضد آفتاب اوکی بودم و جوش نزدم پوستم هم چربه و مات و مخملی می‌کنه بعد پخش کردنش.حالا اگه محافظت نداره برای پوست چرب چی خوبه؟

        • درباره‌ی مشکلات هورمونی و تیروئید که پرسیدید این نتایج حاصل مطالعات حیوانی و به صورت خوراکی بوده و برخی معتقدند با توجه به این که جذب این فیلترها از طریق پوست بالاست ممکنه در بدن ما هم اثر هورمونی داشته باشه در سال ۲۰۱۹ اف دی ای مجدد این فیلترها رو ارزیابی کرد و اعلام کرد با وجود جذب بالا و قابل تشخیص بودن در بدن اما تاثیری روی غدد درون ریز بدن ما نداره

      • سلام اگه بشه یه ضد آفتاب مینرال خوب معرفی کنین فرق نمی کنه ایرانی باشه هم اشکال نداره خیلی ممنون میشم اگه یکی رو معرفی کنین🙏

        • سلام دوست عزیز
          ضدآفتاب مینرال پرودرما و فلویید فیزیکال الارو و ژنوبایوتیک و مینرال درموبای و ژیل بوته و فلویید فیزیکال مای و کرم ضدآفتاب مینرال مای فارما کیفیت خوبی دارن نسبتا

          • بهتره در دوران بارداری به خصوص سه ماهه اول از ضدآفتاب های مینرال یا فیزیکال استفاده کنید

    • سلام
      نور آبی یا HEV (High Energy Visible) اشعه ای است که از صفحه نمایش گوشی و لپ تاپ ساطع میشه و بهترین ترکیبات برای محافظت از پوست در برابر این اشعه اکسید آهن و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مثل ویتامین سی هستند.

  3. سللم من جوش های زیر پوستی دارم ولی یه روتین ساده پوستی رو شروع کردم و بهتر شدن اما دوتا محصول جدید رو که استفاده کردم انگار اصلا حساسیت داشتم جوش های زیر پوستی که سرشون قرمز بود بهم زد و جوش هام تشدید شد یکی بی بی کرم اکتی بور نوروا و یکی ضد آفتاب لافارر مخصوص پوست های مستعد اکنه حالا نمیدونم ماله کودومشه میشه لطفا کمکم کنید🙏🏻

    • سلام وقت بخیر
      در این موارد معمولا توصیه میشه استفاده از هر دو محصول رو قطع کنید و پس از اینکه جوش ها کامل بهبود پیدا کرد استفاده از یکی را شروع کنید و به مدت سه تا چهار هفته از محصول جدیدی استفاده نکنید اگر مشکلی پیش نیومد استفاده از محصول دیگر رو هم شروع کنید.
      و هرگز در یک زمان بیش از یک محصول را به برنامه مراقبت از پوست اضافه نکنید تا اگر حساسیت یا مشکلی پیش اومد بتونید استفاده از محصول رو متوقف کنید

    • سلام روزتون بخیر باشه
      من تازه خریداریش کردم و فعلا ۱ هفته س دارمش و راضیم با اینکه پوست خشک و مستعد جوشی دارم
      میخواستم بدونم چند وقت (هفته) باید بگذره تا مشخص شه یک ضد آفتاب به پوستمون میسازه؟

      • سلام روز بخیر ممنون از انتشار تجربتون دوست خوبم

        اگر از نظر جوش زدن منظورتون هست حدود یک ماه و از نظر محافظت بعد از استفاده درست و کافی بعد از حدود سه ماه نباید حس کنید پوستتون تیره شده یا لکها پررنگتر شدن

  4. سلام وقت بخیر من چند تیوپ کامل ضدافتاب لافارر رو استفاده کردم و واقعا راضی بودم اما این اخری انگار دونه های خیلی ریز شن داخلش بود چنتا از دوستام بازم همین مشکلو داشتن محصول تاریخ انقضا هم داشت ممنون میشم پیگیر بشین

    • سلام وقت بخیر
      احتمالا روی محصول یک شماره تلفن برای ارتباط با مشتریان می‌بینید تماس بگیرید راهنمایی می‌کنند.

  5. سلام خیلی ممنون از اطلاعات فوق العاده خوبتون . الان متوجه شدم که چرا با مصرف ضد آفتاب ضد لک لافارر انقدر جوش میزنم . چون پوست خیلی حساسی دارم و اصلاً به نظر من فاقد چربی نیست خیلی هم چربه اتفاقاً . من تا الان که نزدیک یک ماهه دارم استفاده می کنم بعد از هر بار استفاده صورتم به شدت جوش میزنه هم جوش زیر پوستی هم جوش روی پوستی. با این حال که این کرم ادعا داره مخصوص پوست های چرب و ضد آکنه ست اما برعکس خیلی هم باعث جوش میشه و متاسفانه چقدر هم قیمت بالایی دارد

  6. مرسی از اطلاعات مفید شما، چرا اکتینوکسات از ترکیبات اصلی این کرم هست؟؟ بخاطر عوارض هورمونی این ماده؟؟

    • والا منم هزینه کردم و الان بعد یه هفته کلی صورتم جوش زیر پوستی و چرکی زده درحالی که اصلا جوش نداشتم .ادم انقد هزینه میکنه ولی فقط پول برند میدیم 🤦‍♀️

        • سلام من پوستم مستعد جوش هست و کلا حساس هم هست یعنی خیلی وقتا با یه محصولی نمیسازه و جوش میزنه لطفا یه ضدآفتاب خوب بهم معرفی کنید که باعث جوش و اینا نشه لطفا کمکم کنید

          • سلام دوست خوبم تعداد زیادی محصول بررسی شده ومتاسفانه حضور ذهن ندارم که کدوم دقیقا مناسب پوست شماست اما بخش بررسی محصول احتمالا کمکتون می‌کنه همین‌طور مقاله‌های ما درباره ترکیبات کومدوژنیک و ضدآفتاب‌ها رو هم ببینید

  7. سلام
    من دودوره ازصدآفتاب لافارربرای پوست چرب استفاده کردم
    زودجذب میشه،ردسفیدی نداره ،سبکه
    اماحس خشکی پوست وکدرشدن صورتم دارم
    این طبیعیه یابه پوست من نمیسازه

  8. سلام..من پوستم چربه و بارها از لافارر استفاده کردم..روی پوست من خیلی خوب هست من در حد ویشی دوسش دارم …هیچ سفیدی و چربی بجا نمیگذاره و اینکه بو نداره را خیلی دوست دارم..فقط متوجه شدم توی افتاب سریعا پوستم تیره میشه و برام عجیبه که مگر این ضدافتاب وظیفش حفاظت از پوست نیست..پس چطور پوست تغییر رنگ میده.؟؟؟بخاطر قیمت بالای اون و این خاصیت تیره شدن پوست ایندفعه پریم مدل متکس گرفتم که از بوی اون خوشم نمیاد اصلا.

    • سلام در مقاله توضیح دادیم محافظت این محصول در برابر اشعه uva1 کافی نیست
      ممنون که تجربتون رو برامون نوشتید

  9. واقعا ممنون از زحماتتون و نقد و بررسی دقیقتون. من این محصول رو خریدم. به من گفتند فرمولاسیونش تحت نظارت فرانسه هست و قیمتش بیش از دو برابر برندهای دیگه بود و الان دیدم محافظتش کافی نیست. اگه در زمستان و روزهای ابری و بارانی هم استفاده کنم باز محافظت uva که نداره باعث ضرر به پوست میشه؟ ممنون میشم پاسخم رو بدید.

  10. سلام‌.من از ضدافتاب بی رنگ لافارر ۳۰ استفاده میکنم .و مناسب بوده برام.خواستم بپرسم منی ک ترتینویین و ازلاییک اسید استفاده میکنم.منعی نداره.چون ضدلک هست این ضدافتاب ؟

    • سلام
      اگر منظورتون تداخل داشتن ترکیبات ضدلک محصول با ترتینوئین و آزلائیک اسید هست خیر ترکیبات روشن کننده این محصول تداخلی با لایه بردارها ندارن

  11. سلام بنده هم با اینکه اصلا جوش نمیزدم با دو سه بار استفاده صورتم به شدتدجوشهای ریز ودرشت زد.. با وجود اینکه هزینه کردم مجبورم قطعش کنم … حیف پول و اینکه الان برای لکهای جوش هم باید جدا هزینه کنم.

  12. تعداد ضدآفتابها خیلی زیادن من چنتاشون رو خوندم و الان کاملا گیج شدم نمیتونم انتخاب کنم‌.یک ضد افتاب مینرال و یکی هم شیمیایی خوب میشه معرفی کنید؟
    و همچنین ضدآفتاب کودک

  13. سلام
    ممنون برای مطالب بسیار ارزده تون
    میخام خواهش کنم لطف کنید ضدافتاب های اوستین رو نقد کنید
    مدل های بی رنگ ضداکنه و مدل ضدلکش رو
    و همینطور ضدافتاب های بی رنگ ام کیو

  14. سلام ممکنه لطفا برای پوست خشک و لک دار همراه جوش‌های زیر پوستی ضد آفتاب ،مرطوب کننده ابرسان وویتامین سی معرفی بفرمایید ممنون

  15. سلام به نظر من برند لافارر جز برندهای خوبی هست
    من زد افتاب بی رنگش رو گرفتم با spf 50 خیلی راضی ام
    من جوش داشتم.
    جوش هام کم شده
    البته من همراه با اون از پد های لایه بردار لافارر هم استفاده میکنم

    • سلام دوست خوبم
      ممنون از وقتی که گذاشتید و نوشتید
      اتفاقا ما پدهای لافارر رو هم نقد کردیم
      خوشحال میشیم باز هم تجربیاتتون رو در اسکین مگ بخونیم

  16. سلام وقت بخیر. میخواستم ببینم میشه این ضد افتاب رو با ضد افتاب فلوئیدی مای باهم استفاده کرد؟ یعنی اول اینو بزنی و بعد که خوب جذب شد فلوئید مای رو بزنی؟ترکیباتش باهم واکنش نشون نمیده؟ ممنون میشم جواب بدین..

    • سلام وقت بخیر
      بهتره دو ضدآفتاب رو با هم نزنید به خصوص درباره این دو ضدآفتاب که هر دو شیمیایی هستند
      اگر قصد دارید دو ضدآفتاب با هم استفاده کنید بهتره ضدآفتاب اول شیمیایی باشه و اجازه بدید کامل جذب بشه و بعد روش ضدآفتاب مینرال بزنید

  17. سلام وقتتون بخیر آیا برای دور چشم هم میشه استفاده کرد؟ و اینکه من درست متوجه نشدم یعنی این ضدآفتاب حفاظتی در برابر آفتاب نداره؟ پس کاراییش چیه دقیقاً ؟

  18. سلام من دیروز بی رنگ این مارک شماره ۵۰ گرفتم
    ولی متوجه شدم وقتی می زنیش یه دونه های ریزی داخلش و زبر و رو صورت اذیت میکنه از خشکی یعنی فاسد شده ؟؟

    • سلام
      یکنواخت نبودن بافت محصول نشونه خوبی نیست احتمالا یک شماره تماس برای ارتباط با مصرف کننده روی محصول هست تماس بگیرید تا دقیقتر راهنمایی کنن

  19. سلام ببخشید در مقاله گفتید این ضد افتاب برای اشعه uva1 کافی نیست از کجا اینو بفهمیم ؟ منظور نه فقط در این مارک بلکه برندهای دیگه هم هست. دوم اینکه اگه ضد افتاب خوب خارجی با علامت P +++ باشه ولی روش استاندارد broad spectrum نباشه خوبه؟ یا نه حتما باید این عبارت درج شده باشه.

  20. سلام من ضد آفتاب بی رنگ پوست چرب لافارر خریدم . اما رنگش سفید سفید نیست و کمی به زردی میزنه.این طبیعیه؟ اما وقتی پخشش میکنم رنگی نداره. پوستم هم کمی خارش پیدا میکنه وقتی میزنم . میخوام ببینم رنگش طبیعیه و کلا به من نساخته یا اینکه تاریخ گذشته بوده و نباید رنگش اینطوری باشه؟
    با اینکه تاریخ انقضا رو زده ۱۴۰۵

    • سلام
      یک شماره تلفن روی محصول هست برای مشاوره علمی یا ارتباط با مشتری این تلفن درباره سوال ها درباره رنگ و بافت محصول هم پاسخگوست

    • سلام وقتتون بخیر
      سوسپانسون آزلائیک اسید برایت مکس محصول مناسبیه برای تهیه این محصول می‌تونید از طریق دایرکت اینستاگرام ما سفارشتون رو ثبت کنید

  21. سلام بهترین مارک ضد آفتاب برای کسایی که پوست نرمال دارن کدومه البته من ۱۷ سالمه و روی پوستم لک های ریز قهوه ای ایجاد شده البته الان کمه ولی می ترسم زیاد بشه میشه جدا جدا هم استفاده کرد مثلا ضد آفتاب جدا و ضد لک هم جدا

  22. سلام وقتتون بخیر برای یک دسته از عزیزانی میفرستم که رضایت نداشتن بازم جسارت بنده رو ببخشید. کامل و با دقت بخونین ممنون میشم
    عرضم به حضور دوستان محترم اینکه همه ماها بنا به دلایلی مشغله کاری یا اینکه مالی وو. خودمون نظرات بقیه رو میپرسیم م میخونیم حالا یا دوست و آشنا یا اینکه تو فضای مجازی که کارمون سریع تر انجام بشه یا اینکه هزینه الکی دکتر ندیم.
    راه درستش اینکه که یک دکتر با تجربه پوست انتخاب کنین دکتر باید تشخیص بده پوست شما چربه یا خشک یا…. بنا بر تشخیص دکتر باید تجویز بشه که کدام کرم با کدام درصد برای پوست شما خوبه. دیدی شده مثلا شما ی مدت یا چند سالی کرم های جور واجور مصرف کردین رضایت کافی رو نداشتین به کلافه میشین خسته میشین. بعد به این نتیجه میرسین که باید برید دکتر تحقیق میکنین کدوم دکتر بهتره و ی مدت میرید نتیجه خوبی میگیرید. بعد یک فرد تو خانواده یا دوست میگه ووووای فلانی چقدر پوستت عالی شده. میگی نمیدونی ی دکتر هست معجزه میکنه فلان جا فلان ادرس اون دکتر معجزه نمیکنه. دکتر کارش تشخیص دادن هست ماها برای خودمون هی کرم تجویز میکردیم به نتیجه نمیرسیدیم ووو چون برای بار اول رفتیم دکتر زود به نتیجه رسیدیم اسمش و میزاریم معجزه.
    یا اینکه مشاوره تلفنی اینترنتی میگیریم برای خرید یک محصول مشاور به شما میگه پوستت خشک یا چرل یا اینکه… شما شما ی من من میکنی میگی مثلا چرب یا خشک اون مشاور بنده خدا از روی حرف شما میگه فلان محصول و بگیر بعد زنگ. میزنیم میگیم اره محصولتون بدرد نمیخورد کلاه برداری شما وووو.
    در کل سر دوستان و درد نیارم ما هم این راه هارو رفتیم نگم نرفتیم
    ولی ۳ سال پیش پیگیر دکتر شدیم زیر نظر اون دکتر همسر واقعا از محصولات لافارر رضایت کامل داره هنوزم با اینکه به پوستش ساخته بازم دکتر میره خودمون تجویز نمیکنیم بریم نسخه برداری کنیم از داروخانه بگیریم انشالله تونسته باشم کمک کوچیکی به دوستان کرده باشم

  23. سلام وقتتون بخیر
    من از ضد افتاب لافارر چندماهی هست که استفاده میکنم.میخواستم بدونم از یه ضد افتاب تا چه مدت میشه استفاده کرد.؟!و اینکه من شنیدم ممکنه بعضی از ضد افتاب ها ترکیباتی داشته باشن که باعث مشکلات هورمونی و سرطان بشن. میشه لطفا چند تا مارک ضد افتاب بی خطر و خوب ایرانی و خارجی با قیمت خوب معرفی کنید؟!

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید