نقد و بررسی سرم آبرسان لایسل مدل اسمارت

10
3881
آبرسان لایسل مدل اسمارت

در این مقاله نقد سرم آبرسان اسمارت لایسل را براساس ترکیبات مندرج روی محصول می‌خوانید. انتخاب محصولات برای نقد و بررسی با توجه به پیشنهادهای شما انجام می‌شود پس برای ما در بخش نظرات بنویسید مایلید نقد چه محصولی را در اسکین مگ بخوانید.

درباره برند لایسل

برند لایسل از برند های شرکت طناز گستر آسیا به شمار می رود. شرکت طناز گستر آسیا با تلاش و پیگیری متخصصین خود و با بهره‌گیری از آخرین دستاورد‌های درماتولوژی، موفق به تولید نسل جدیدی از محصولات مراقبت پوستی شده که به طور موثر قادر به کنترل اثرات مخرب آلودگی هوا و استرس‌های محیطی بر روی پوست است. کلیه محصولات لایسل حاوی ترکیبات ویژه ضد آلودگی هوا هستند و به طور تخصصی متناسب با شرایط اقلیمی ایران طراحی و فرموله شده‌اند. محصولات لایسل شامل کرم‌های ضدآفتاب، کرم‌های ضدچروک، کرم‌های مرطوب‌کننده و آبرسان، کرم ضدجوش، کرم دور چشم، کرم لایه‌بردار، ژل شستشو و پن شستشو هستند.

در این مقاله قصد داریم محصول نسبتا جدید لایسل یعنی سرم آبرسان اسمارت لایسل یا سرم آبرسان ۲۴ ساعته لایسل را براساس ترکیبات بررسی کنیم.

آبرسان لایسل مدل اسمارت

سرم آبرسان عمیق اسمارت لایسل سرم آبرسان مناسب انواع پوست است. این سرم دارای خاصیت آبرسان 3D به مدت ۲۴ ساعت است. هم‌چنین روشن‌کننده، شفاف‌کننده، انرژی‌بخش پوست و رفع خستگی، ضدآلودگی هوا،‌ موثر در جوانسازی، نرم‌کننده و لطافت‌بخش و استحکام بخش پوست است.

سرم آبرسان لایسل اسمارت در حجم ۳۰ میلی‌لیتر و در بطری شیشه‌ای با قطره‌چکان تولید می‌شود.

برای استفاده از آن کافی است چند قطره از سرم مرطوب کننده قوی لایسل را کف دست خود ریخته و روی صورت و گردن تمیز به خود به آرامی ماساژ دهید. این محصول را می توان به تنهایی یا قبل از کرم مرطوب کننده استفاده نمود.

ترکیبات سرم آبرسان عمیق اسمارت لایسل

۱. آکواکسیل (AQUAXYL)

اولین ترکیب به کار رفته در این محصول AQUAXYL است که یک کمپلکس مرطوب‌کننده شامل  Xylitylglucoside   Anhydroxylitol،  و Xylitol از شرکت seppic  فرانسه است. AQUAXYL™ بیش از یک مرطوب‌کننده موثر عمل می‌کند،‌ زیرا از یک طرف با تقویت عوامل مرطوب‌کننده طبیعی خود پوست (NMF) مانند هیالورونیک اسید و chondroitin sulfate به افزایش رطوبت پوست کمک می‌کند و از سوی دیگر با افزایش لیپید‌های پوست یعنی سرامید و کلسترول، سنتز پروتئین و تقویت سد دفاعی پوست مانع از خروج رطوبت از پوست می‌شود.

۲. پنتیلن گلایکول (Pentylene Glycol)

یک ترکیب چند منظوره که به عنوان حلال، کمک به تثبیت فرمولاسیون و مرطوب‌کننده و آبرسان در محصولات به کار می‌رود. این ترکیب نیز اثر نگه‌دارنده محصول را افزایش داده و در فرمولاسیون‌های مقاوم در برابر آب نیز به کار می‌رود.

۳. گلیسیرین (Glycerin)

گلیسیرین ترکیب بعدی به کار رفته در آبرسان عمیق لایسل اسمارت از جمله ترکیباتی است که در چربی طبیعی پوست یافت می‌شود. این ماده روی پوست همانند فاکتورهای طبیعی مرطوب کننده پوست (NMF) عمل می‌کند. گلیسیرین یک Humectant یا جاذب آب محسوب می شود و موجب جذب رطوبتِ محیط به پوست شده و مانند یک لایه محافظ روی پوست مانع از تبخیر و از دست رفتن رطوبت طبیعی پوست می‌شود.

۴. فروکتوز (Fructose)

فروکتوز یا قند میوه ترکیبی است که به عنوان آبرسان و جاذب آب در محصول به کار می‌رود و به دلیل خاصیت چسبندگی خوبی که به آب می‌دهد سبب حفظ رطوبت و هیدراته شدن پوست می‌شود.

۵. اوره (Urea)

اوره یک مرطوب کننده عمقی پوست با خاصیت کراتولیک است. خاصیت کراتولیک به این معنی است که قسمت های سخت‌شده پوست را جدا می‌کند و برخلاف سایر لایه‌بردارها که پوست را خشک می‌کند این ترکیب یک آبرسان عمقی پوست است که در بسیاری از آبرسان و مرطوب کننده‌های قوی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اوره نیز یکی از ترکیبات فاکتورهای مرطوب‌کننده طبیعی پوست یا NMF است. به دلیل خاصیت لایه‌برداری ملایم این ترکیب با نفوذ به پوست به طور عمقی پوست را آبرسانی می‌کند.

۶. سیتریک اسید (Citric Acid)

این ترکیب در اصل اسید مرکبات است و اغلب به عنوان تنظیم‌کننده و تثبیت‌کننده pH محصول به سمت اسیدی به کار می‌رود و از قلیایی شدن بیش از حد محصول جلوگیری می‌کند.

سیتریک اسید هم‌چنین یک آلفاهیدروکسی اسید است که در غلظت مناسب مثلا ۲۰ درصد می‌تواند از پوست لایه‌برداری کند. اما مطالعه‌ای در سال 1995 نشان داد سیتریک اسید نسبت به گلایکولیک اسید یا لاکتیک اسید دارای اثرات مفید کم‌تری است. سیتریک اسید اغلب در محصولات نه به عنوان لایه بردار بلکه به عنوان تنظیم کننده pH به کار می‌رود.

۷. سدیم هیدروکساید (Sodium Hydroxide)

ماده جامد سفید رنگ و بسیار قلیایی که در مقدار بسیار کم برای تنظیم pH محصول به کار می‌رود.

۸. مالتوز (Maltose)

ترکیب آبرسان دیگر سرم آبرسان عمیق لایسل یک قند گیاهی است که از مالت یا جوانه غلات به دست می‌آید. یک دی‌ساکارید که از دو مولکول گلوکز تشکیل شده است. در صنایع آرایشی و بهداشتی، علاوه بر خاصیت آبرسانی و اتصال به آب، قابلیت ایجاد میکروسوزن‌هایی را دارد که ترکیبات ضدپیری مانند رتینال و adenosine را به لایه‌‌های عمیق‌تر پوست می‌رسانند. این ترکیب در غلظت ۳ تا ۵ درصد در محصولات به کار می‌رود.

۹. سدیم پی‌سی‌ای (Sodium PCA)

سدیم PCA نمک سدیمی  l-pyrrolidone carboxylate ترکیب بعدی سرم آبرسان عمیق اسمارت لایسل است. این ترکیب نیز یکی از اجزای فاکتورهای طبیعی مرطوب‌کننده پوست (NMF) است و دارای خاصیت آبرسانی و افزایش رطوبت پوست است. در شیمی آرایشی آبرسانی سدیم PCA را بسیار موثرتر از آبرسان‌های سنتی مانند گلیسرین و پروپیلن‌گلایکول می‌دانند و از نظر آبرسانی پس از هیالورونیک اسید در رتبه دوم قرار دارد.  این ترکیب یک آبرسان یا هومکتانت(جاذب آب) است(thenakedchemist).

۱۰. سدیم کلراید (Sodium Chloride)

سدیم کلراید یا نمک خوراکی در صنایع غذای به عنوان طعم دهنده و گاهی نگه‌دارنده استفاده می‌شود. اما در صنایع آرایشی و بهداشتی چطور؟

سدیم کلراید در محصولات مراقبتی و بهداشتی به عنوان تغلیظ‌کننده استفاده می‌شود و گاه به عنوان ساینده در اسکراب‌ها و شوینده‌ها به کار می‌رود. این ترکیب دارای تاییدیه‌ FDA برای استفاده در محلول‌های چشمی با غلظت ۲ تا ۵ درصد بوده و استفاده موضعی از آن عموما ایمن در نظر گرفته می‌شود.

برخی منابع سدیم کلراید را ترکیبی کومدوژنیک با درجه بالا می‌دانند می‌دانید این موضوع تا حد زیادی به غلظت ماده در فرمولاسیون بستگی دارد. درباره ترکیبات کومدوژنیک پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را مطالعه کنید.

۱۱. سدیم لاکتات (Sodium Lactate)

سدیم لاکتات ترکیب بعدی آبرسان ۲۴ ساعته لایسل از جمله ترکیباتی است که به طور طبیعی در پوست وجود دارد و جزء عوامل طبیعی مرطوب‌کننده پوست یا NMF محسوب می‌شود و هم‌چنین به عنوان تنظیم‌کننده pH در محصول به کار می‌رود. این ترکیب نمک سدیمی اسید لاکتیک است که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی است. سدیک لاکتات در غلظت بالای 5٪ و در pH اسیدی می‌تواند خاصیت لایه برداری نیز داشته باشد. اما عمدتا به عنوان آبرسان و جاذب آب در محصولات مراقبت از پوست به کار می‌رود.

۱۲. Trehalose

ترکیب بعدی سرم آبرسان اسمارت لایسل ترکیب قندی Trehalose است که با ترکیباتی مشابه فاکتورهای مرطوب کننده پوست به افزایش رطوبت پوست کمک کرده و از آسیب عوامل محیطی (آلودگی‌، اشعه UV و …) به پوست محافظت می‌کند.

۱۳. آلانتوئین (Allantoin)

آلانتوئین یکی از پرکابردترین ترکیبات تسکین‌دهنده است.خاصیت نرم‌کننده، محافظت کننده و ترمیم‌کننده از دیگر خواص این ترکیب است.

۱۴. سدیم هیالورونیت (Sodium Hyaluronate)

ترکیب بعدی به کار رفته در سرم آبرسان عمیق لایسل سدیم‌هیالورونیت است. سدیم هیالورونیت نمک سدیمی هیالورونیک‌اسید است و با آن که در بسیاری منابع گفته می‌شود سدیم‌هیالورونیت به دلیل سایز مولکولی کوچک‌تر بهتر به پوست نفوذ می‌کند اما از نظر شیمیایی این موضوع درست نیست و واحدهای فرعی تکرارشونده این دو پلیمر را به هر تعداد می‌توان تکرار کرد. از نظر مراقبت از پوست هیالورونیک‌اسید و سدیم‌هیالورونیت هر دو هومکتانت و جاذب آب هستند و قادرند ۱۰۰۰ برابر وزن خود رطوبت جذب کنند. علت استفاده از سدیم‌هیالورونیت به جای هیالورونیک اسید پایدارتر بودن سدیم هیالورونیت، ارزان‌تر بودن آن و آسان‌تر بودن فرموله کردن آن است.

۱۵. گلوکز (Glucose)

این قند گیاهی به عنوان مرطوب کننده و آبرسان و عامل اتصال آب به پوست به کار می‌رود. گلوکز هم‌چنین به عنوان یک پریبیوتیک (prebiotic) به حفظ و تقویت فلور میکروبی پوست کمک می‌کند.

مطالعات نشان داده گلوکز با غلظت ۲٪ در کاهش لک و تیرگی‌های پوست موثر است. زیرا پوست این پلی‌ساکارید را به لاکتیک اسید متابولیزه می‌کند که به عنوان یک لایه بردار گردش سلولی پوست را افزایش می‌دهد. خاصیت روشن‌کنندگی این ترکیب همراه با ویتامین سی یا نیاسینامید افزایش می‌یابد.

 

۱۶. آرژینین (L-arginine)

آرژینین یک آمینواسید نیمه ضروری که بخش‌های اولیه کلاژن پوست و کراتین مو را می‌سازد. آرژنین دارای خاصیت آبرسانی، ضدپیری و آنتی‌اکسیدانی است. این ترکیب یک آنتی‌اکسیدان قدرتمند ترمیم زخم‌ها و آسیب‌های پوستی را تسریع می‌کند.

خواص آبرسانی آرژینین به طور عمیق مورد بررسی قرار گرفته: این اسید آمینه ضروری در تولید و جایگزینی فاکتورهای مرطوب کننده طبیعی پوست مانند اوره و proline نقش دارد.

آرژینین به دلیل بار مثبت (کاتیونیک) علایم تحریک پوست ناشی از آلفاهیدروکسی‌ اسیدها را کاهش می‌دهد.

۱۷. آسپارتیک اسید (Aspartic Acid)

یک اسید آمینه ضروری (سازنده اجزای مهمی از کلاژن و الاستین) که پوست را آبرسانی می‌کند.

۱۸. گلایسین (Glycine)

گلایسین یک اسید آمینه غیر ضروری است که پروتئین‌های مهمی مانند کلاژن و الاستین را تشکیل می‌دهد. بدن ما می‌تواند گلایسین را بسازد اما تولید آن با افزایش سن کاهش می‌یابد. گلایسین موضعی به عنوان مرطوب کننده و کمی بیشتر عمل می‌کند. این ترکیب به بهبود زخم و ترمیم بافت کمک می‌کند و هنگامی که با اسیدهای آمینه لوسین و پرولین (که در این محصول استفاده شده) به کار رود می‌تواند تولید کلاژن را تحریک کرده و چین و چروک را بهبود بخشد.

سه ترکیب Arginine–glycine–aspartic acid (RGD) همراه با هم تشکیل پپتایدی با نام Arginylglycylaspartic acid یا RGD را می‌دهند. مطالعه‌ای در سال 2017 نشان داد استفاده موضعی این تری‌پپتاید در زنان کر‌ه‌ای سبب کاهش چین و چروک از طریق تحریک تولید کلاژن و جلوگیری از تخریب کلاژن شد (pubmed).

۱۹. Pyrrolidone Carboxylic Acid یا PCA

از اجزای فاکتورهای مرطوب کننده طبیعی پوست که به طور طبیعی در پوست یافت می‌شود. این ترکیب پس از اسیدهای آمینه دومین جزء بزرگ فاکتورهای مرطوب کننده طبیعی پوست است که حدود ۱۲٪ از یک NMF (فاکتورهای مرطوب‌کننده پوست) نرمال را تشکیل می‌دهد. PCA نیز مانند همه فاکتورهای مرطوب کننده طبیعی پوست دارای خاصیت آبرسانی و محافظت کننده است.

۲۰. آلانین (Alanine)

یک اسید آمینه غیرضروری که پوست را آبرسانی می‌کند.

۲۱. سرین (Serine)

یک اسید آمینه است دارای خاصیت آبرسانی و اغلب به عنوان بخشی از یک کمپلکس مرطوب کننده فرموله می‌شود.

۲۲. والین (Valine)

یک اسید آمینه ضروری که بدن ما نمی‌تواند آن را تولید کند. این ترکیب اغلب در مکمل‌های خوراکی ورزشی استفاده می‌شود و گفته می‌شود سبب افزایش انرژی و استقامت شده و به ترمیم و بازسازی یافت عضله کمک می‌کند. استفاده موضعی احتمالا مانند همه اسیدهای آمینه یک آبرسان عالی است.

۲۳. پرولین(Proline)

یک اسید آمینه ضروری و از اجزای کلیدی پروتئین‌های مهم کلاژن و الاستین. این ترکیب علاوه بر آبرسانی در ترکیب با اسیدهای آمینه دیگر مانند glycine و leucine در کاهش چین و چروک موثر است.

۲۴. Threonine

یک اسید آمینه ضروری و سازنده و از اجزای کلیدی پروتئین‌های مهم کلاژن و الاستین و دارای خاصیت آبرسانی.

۲۵. Isoleucine

یک اسید آمینه ضروری که در مغزهای پروتئینی مانند بادام، بادام هندی و سویا یافت می‌شود. مصرف خوراکی این آمینو اسید می‌تواند ساخت پروتئین را افزایش دهد. در مراقبت از پوست مانند تمام آمینو اسیدها بخشی از فاکتورهای مرطوب ‌کننده طبیعی پوست و دارای خاصیت آبرسانی است و به نظر می‌رسد در ترمیم سد دفاعی پوست موثر باشد.

۲۶. Histidine

یک آمینو اسید نیمه ضروری به این معنی که باید به اندازه کافی از آن دریافت شود تا بدن برای سنتز هیستیدین از آمینو اسیدهای ضروری استفاده نکند. این اسید آمینه نقش مهمی در سیستم ایمنی، واکنش‌های آلرژیک و فرآیندهای التهابی بدن دارد.

در استفاده موضعی هیستیدین علاوه بر آبرسانی از پوست در برابر برخی عفونت‌ها محافظت می‌کند.

۲۷. Phenylalanine

یک اسید آمینه ضروری که در استفاده موضعی دارای خاصیت آبرسانی و مرطوب‌کننده است. کاربرد دیگر فنیل‌آلانین درمان ویتیگو همراه با اشعه UVA است.

نقد سرم آبرسان اسمارت لایسل

۲۸. Pyridoxine HCl یا ویتامین B6

استفاده موضعی از ویتامین ب۶ چندان معمول نیست. گفته می‌شود این ترکیب دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتری است.

از منظر مراقبت از پوست کمبود ویتامین ب۶ در بدن سبب درماتیت تماسی، التهاب، اگزما و تاول‌های پوستی می‌شود.

۲۹. پانتنول (Panthenol)

پانتنول یا پروویتامین ب ۵ یک مرطوب کننده پوست است. یعنی به پوست کمک می‌کند رطوبت را جذب کرده و در خود نگه‌ دارد. همچنین مطالعات نشان می‌دهد پانتنول به پوست کمک می‌کند چربی و لیپید بیشتری تولید کند که در ترمیم و بهبود عملکرد سد دفاعی پوست موثر است.

 

۳۰. صمغ زانتان (Xanthan Gum)

Xanthan Gum از تخمیر مولکول‌های قند (گلوکز و ساکارز) به دست آمده و به عنوان تغلیظ‌کننده و تثبیت‌کننده در محصول استفاده می‌شود. استفاده بیش ار حد از این ترکیب سبب چسبناک شدن بافت محصول می‌شود.

۳۱. هیدروکسی‌اتیل‌سلولز (Cetyl Hydroxyethylcellulose)

این ترکیب برای کمک به افزایش غلظت بافت محصول و پایدار کننده امولسیون استفاده شده است.

۳۲. Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

ترکیب بعدی سرم آبرسان لایسل مدل اسمارت یک ترکیب پلیمری با یک سر آب‌دوست و یک‌ سر روغن دوست است که به عنوان تغلیظ‌کننده و تثبیت‌کننده امولسیون به کار رفته است.

۳۳. پلی سوربات ۲۰ (Polysorbate 20)

یک امولسیفایر و سورفکتانت که به ترکیب آب و روغن در فرمولاسیون کمک می‌کند. هم‌چنین سبب افزایش حلالیت برخی ترکیبات دیگر فرمولاسیون نیز می‌شود. این ترکیب غیرکومدوژنیک است اما می‌تواند در پوست‌های مبتلا به آکنه قارچی سبب تشدید این نوع آکنه شود.

۳۴. PEG-60 روغن کرچک هیدروژنه (PEG-60 Hydrogenated Castor Oil)

مایع نسبتا چسبناک کهربایی‌ رنگ با بوی چربی که از ترکیب روغن کرچک و پلی‌اتیلن‌گلایکول به دست می‌آید.

این ترکیب به عنوان سورفکتانت و امولینت و اغلب برای حل کردن عطر در فرمولاسیو‌ن‌های بر پایه آب به کار می‌رود. این ترکیب برای پوست‌های مبتلا به آکنه قارچی مناسب نیست و می‌تواند سبب تشدید این نوع آکنه شود.

۳۵- اکتیل‌دودکانول(Octyldodecanol)

یک امولینت و نرم‌کننده بسیار رایج در محصولات مراقبت از پوست که ظاهری نرم و یکنواخت روی پوست ایجاد می‌کند.

۳۶. فنوکسی اتانول (Phenoxyethanol)

فنوکسی اتانول یک نگه‌دارنده ایمن و محبوب در محصولات آرایشی و مراقبتی که در اغلب محصولات فاقد پارابن به کار می‌رود. بیشتر درباره این ترکیب پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را مطالعه کنید.

۳۷. بنزوئیک اسید (Benzoic Acid)

یک نگه‌دارنده که اغلب در کنار سایر نگه‌دارنده‌های محصول استفاده می‌شود.

۳۸. ادت آ(EDTA)
ترکیب بعدی سرم آبرسان لایسل EthyleneDiamineTetraacetic Acid یا EDTA است. این ماده یک chelate کننده موثر است یعنی با اتصال به یون‌های فلزی موجود در فرمولاسیون آن را ایمن‌تر می‌کند. EDTA اسیدی است و فرم نمکی آن یعنی Disodium EDTA در فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی پرکاربردتر است.
۳۹. اسانس

و آخرین ترکیب سرم آبرسان اسمارت لایسل عطر یا اسانس است.

عطر و ترکیب نگه‌دارنده سرم آبرسان لایسل اسمارت

همان‌طور که خواندید سرم آبرسان لایسل حاوی عطر است.

این سرم فاقد پارابن بوده و نگه‌دارنده به کار رفته در آن فنوکسی‌اتانول و بنزوئیک اسید است.

سرم آبرسان لایسل اسمارت برای چه کسانی مناسب است؟

خواندید بخش عمده ترکیبات سرم آبرسان اسمارت لایسل را اسید‌های آمینه تشکیل می‌دهد. استفاده موضعی آمینواسیدهای چه فایده‌ای برای پوست دارد؟

آمینواسیدها به طور طبیعی روی پوست ما وجود دارند و بخشی از فاکتورهای مرطوب‌کننده طبیعی پوست را تشکیل می‌دهند. آمینواسیدها به حفظ رطوبت و آبرسانی به پوست کمک می‌کند.

آمینواسیدها از طریق آکواپورین‌ها (سیستم انتقال رطوبت به پوست) به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کنند. برخی از آمینواسیدها به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند و برخی دیگر به پوست کمک می‌کند خود آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری مانند گلوتاتیون تولید کند. آمینواسیدهای موضعی به تقویت سد دفاعی پوست کمک می‌کند و احتمال بروز پیری پوست به دلیل آسیب‌های محیطی را کاهش می‌دهد.

 

آمینواسیدها هم‌چنین در ترکیب با سایر فاکتورهای مرطوب کننده طبیعی پوست مثل گلیسیرین، سرامیدها، پپتایدها و هیالورونیک‌اسید اثر هم‌افزایی دارند اما به خصوص عملکرد بهتری با پپتایدها دارند و خود بخشی از پپتایدها را تشکیل می‌دهند.

پس آمینواسیدها ترکیبات مفید و چندمنظوره هستند که در ترمیم و بهبود عملکرد سد دفاعی،‌کاهش و پیشگیری از چین و چروک، کاهش آسیب‌های محیطی به پوست و بهبود آبرسانی به پوست موثرند و اگر یکی از این موارد دغدغه شماست این محصول ارزش امتحان کردن دارد.

سرم آبرسان اسمارت لایسل برای چه نوع پوستی مناسب است؟ لایسل این سرم را مناسب انواع پوست می‌داند و نگاهی به ترکیبات نشان می‌دهد این سرم احتمالا برای پوست‌های خشک و دهیدراته با سد دفاعی ضعیف و افراد بالای ۴۰ سال و افراد با دغدغه کاهش و پیشگیری از چین و چروک مناسب‌تر خواهد بود.

برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه مناسب است؟ بله اما در نظر بگیرید محصول تخصصی پوست چرب نیست و در این محصول ترکیبی به عنوان کنترل کننده چربی پوست به کار نرفته است اما اگر علت ترشح چربی بیش از حد پوست شما کم‌آبی پوست و سد دفاعی ضعیف است احتمالا ترمیم سد دفاعی پوست به کاهش ترشح چربی کمک کند.

اگر با هر نوع پوستی از سرم آبرسان اسمارت لایسل استفاده کرد‌ه‌اید خوشحال می‌شویم نظر  شما را هم درباره این محصول بدانیم. برا ما در بخش نظرات بنویسید.


تلاش کرده‌ایم در تهیه این مقاله از آخرین مقاله‌های منتشر شده در منابع و سایت‌های معتبر استفاده کنیم اما احتمال خطا را هرگز صفر نمی‌دانیم اگر مطلبی جا افتاده یا مقاله به روزتری مطالعه کرده‌اید با ما در میان بگذارید تا آن را اصلاح کنیم.


 

10 نظرات

  1. با سلام و ممنون از سایت عالیتون
    به نظرتون برای پوست های دهیدراته و خشک و مستعد جوش این بهتره یا سرم رطوبت رسان ژنو بایوتیک که قبلا هم نقد کردین؟؟

    • سلام دوست خوبم
      ممنون از لطفتون
      ژنوبایوتیک به دلیل نیاسینامید و ترکیبات آنتی اکسیدانی دیگه مثل اتیل آسکوربیک اسید

      • سلام
        ممنون از نقد و مطالب مفیدی که منتشر میکنید
        میخواستم بدونم نظرتون در مورد مارکهای چینی مثل بایوآکوا یا ایمجز و لانبنا و … چیه ؟
        و اینکه به نظرتون چرا انقدر قیمت پایینی دارن نسبت به مارکهای دیگه
        اگر مقدور هست یک نقد در مورد این مارک ها انجام بدین
        با تشکر

  2. سلام. من حدود دوهفته‌ست که از این سرم استفاده می کنم، و در کنارش مرطوب کننده لایسل مخصوص پوست چرب. ( پوستم خیلی کم آب بود و گاهی در قسمت فک و چونه جوش میزدم که شاید به دلیل مرطوب کننده قبلیم بود. بعد از استفاده از این دو محصول دیگه جوش نزدم). حالت خسته و شلی که پوستم به دلیل کم آبی داشت واقعا کمتر شده . هر دو محصول روی پوست من خیلی سبکن اما من حس می کنم در قسمت اطراف دهان و بینی پوستم هنوز کمی خشک هست. نمی دونم باید برای این نواحی از کرم مرطوب کننده پوست معمولی استفاده کنم یا کلا سراغ ابرسان قویتری برم (؟) روی هم رفته از آبرسانش راضی هستم زود جذبه و چند قطره‌ش برای کل صورت کافی هست. در ضمن سن من ۴۰ هست.
    قصدم از نوشتن این کامنت به اشتراک گذاری تجربه م بود به پاس زحمات شما در نوشتن مقالات مفید.
    از هرگونه راهنمایی یا نظر شما استقبال می کنم

    • سلام دوست خوبم
      ممنون از این که وقت گذاشتید و تجربتون رو این قدر کامل برای ما نوشتید قطعا به ما و مخاطبان اسکین مگ کمک می کنه
      برای دور دهان و بینی که پوست حساس تری داره و بیشتری مستعد خشکی هست از مقدار بیشتری سرم و کرم مرطوب کننده استفاده کنید اگر باز هم احساس خشکی داشتیذ مرطوب کننده پوست خشک لایسل هم محصول خیلی خوبیه و فقط برای این قسمت ها استفاده کنید

  3. سلام.تشکر بابت انتشار منسجم و دسته بندی شده نقدها و آنالیزهای دقیق و جامعتون.لطفا بررسی دو محصول «فوم شستشوی صورت آکنه سل» و «کرم روشن کننده اسمارت حاوی ویتامین سی» از برند لایسل رو هم قرار بدین…

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید