نقد و بررسی کرم ضدآفتاب وچه +SPF50 مناسب پوست‌های چرب و مستعد جوش

24
27384
ضدآفتاب وچه

در این مقاله نقد کرم ضدآفتاب وچه پوست چرب +SPF50 رنگی را براساس ترکیبات مندرج روی محصول می‌خوانید.

درباره برند وچه

وچه برند ایرانی محصولات مراقبت از پوست مو است که با همکاری متخصصان فرانسوی محصولات با پایه کاملا گیاهی تولید می‌کند.

علم و طبیعت دو عنصر اصلی تاسیس برند وچه بوده است. برند وچه همواره در تلاش است تا با استفاده موثر از گیاهان دارویی و هم‌چنین دانش متخصصان فرانسوی، محصولاتی را ارائه دهد که فاقد هرگونه مواد شیمیایی مضر برای پوست و مو باشد و در عین حال مراقبتی کامل را به شما هدیه بخشد. فرمولاسیون محصولات این برند بر اساس مواد اولیه با کیفیت و با پایه‌ی کاملا گیاهی بوده و احتمال هرگونه حساسیت را به حداقل می‌رساند. گیاهان و عصاره‌های کمیاب استفاده شده در این محصولات از کشورهای اروپایی تامین می‌شوند که کیفیت و سلامت محصولات را به بالاترین میزان رسانده‌اند. تاثیر بالای این گیاهان بر پوست و مو و همچنین همکاری با دانشمندان و مراکز تحقیقاتی پوست و مو در دنیا ، پشتوانه ی اصلی این برند می‌باشد.

محصولات وچه در سه گروه مراقبت از مو، مراقبت از پوست و مراقبت از بدن تولید می‌شود. محصولات مراقبت از پوست وچه شامل کرم دورچشم، کرم ترمیم‌کننده، کرم آبرسان (پوست چرب)، کرم آبرسان (پوست خشک و معمولی)،‌ کرم دست و کوتیکول ناخن، کرم ضدآفتاب پوست چرب و پوست خشک در دو رنگ بژ روشن و بژ طبیعی،‌ فوم شست‌شوی پوست چرب، فوم شست‌شوی پوست خشک، ژل رفع لک و تیرگی مناسب پوست چرب و مستعد آکنه، کرم رفع لک و تیرگی مناسب پوست خشک و معمولی و کرم ترمیم‌کننده پوست می‌باشد. ضدآفتاب‌های وچه تنها در دو نوع مناسب پوست خشک و نرمال و مناسب پوست چرب و مستعد آکنه و هر یک با دو انتخاب رنگ بژ روشن و بژ طبیعی تولید می‌شوند.

کرم ضدآفتاب وچه پوست چرب +SPF50 رنگی

بنا به اطلاعات مندرج روی محصول کرم ضدآفتاب رنگی وچه پوست چرب دارای +SPF50 برای محافظت از اشعه UVB بوده و از پوست در برابر اشعه UVA نیز محافظت می‌کند. کرم ضدآفتاب وچه مناسب پوست‌های مختلط، چرب و مستعد آکنه و دارای خاصیت کنترل چربی پوست است. فرمولاسیون سبک و جذب سریع، مات‌کننده با اثر مشابه کرم‌پودر، جلوگیری از ایجاد التهاب و آفتاب‌سوختگی از دیگر ویژگی‌های کرم ضدآفتاب رنگی پوست چرب وچه است. این محصول در دو رنگ بژ روشن و بژ طبیعی و با حجم ۴۰ میلی‌لیتر تولید می‌شود. تا انتهای این مقاله با اسکین‌مگ همراه باشید.

ترکیبات فعال کرم ضدآفتاب وچه فاقد چربی +SPF50

کرم ضدآفتاب پوست چرب وچه یک ضدآفتاب ترکیبی است که در آن از فیلترهای شیمیایی اکتینوکسات (Ethylhexyl Methoxycinnamate)، اکتوکرایلن (Octocrylene)، آووبنزن (Butyl Methoxydibenzoylmethane) و Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate در کنار فیلتر فیزیکی تیتانیوم‌دی‌اکساید استفاده شده است.

۱- اکتینوکسات (Ethylhexyl Methoxycinnamate)

اولین فیلتر به کار رفته در کرم ضدآفتاب پوست چرب وچه اکتینوکسات است. این ترکیب فیلتر اشعه UVB است که با جذب این اشعه از پوست محافظت می‌کند. اکتینوکسات از جمله فیلترهای با جذب بالا و نسبتا پرخطر اشعه UVB است که دارای تاییدیه FDA بوده و تا غلظت ۷.۵٪ در آمریکا و تا غلظت حداکثر ۱۰٪ در اروپا برای استفاده در ضدآفتاب‌ها مجاز است. جذب این ترکیب از طریق پوست بالا بوده و مطالعات حیوانی نشان می‌دهد این ترکیب می‌تواند عملکرد هورمون‌ها را تحت تاثیر قرار داده(اثر استروژنی) و در ترشح هورمون‌های تیروئید اختلال ایجاد ‌کند(safecosmetics و EWG).

۲- تیتانیوم‌دی‌اکساید (Titanium Dioxide)

تیتانیوم دی اکساید از جمله فیلترهای فیزیکی ایمن و بی‌ضرر اشعه UVB، با کم‌ترین جذب پوستی و حداقل عوارض است که با بازتاب اشعه فرابنفش از پوست محافظت می‌کند. تیتانیوم دی اکساید از پوست در برابر اشعه UVB ، UVA2 و نور مرئی به طور کامل محافظت می‌کند.

۳- اکتوکرایلن (Octocrylene)

اکتوکریلن (‌Octocrylene) فیلتر بعدی ضدآفتاب پوست چرب وچه، یک ترکیب شیمیایی جذب‌کننده اشعه UVB و UVA2 و پایدار در برابر نور خورشید است. این ماده علاوه بر خاصیت مرطوب‌کنندگی، اثر و پایداری دیگر فیلترهای شیمیایی از جمله آووبنزن را افزایش می‌دهد.

۴- آووبنزن (Butyl Methoxydibenzoylmethane)

این فیلتر شیمیایی از پوست در برابر همه طیف‌های اشعه UVA(عامل اصلی سرطان و پیری پوست) محافظت می‌کند. جذب پوستی این ترکیب بسیار ناچیز بوده و ایجاد اختلال در عملکرد غدد بدن یا آلرژی در تماس با این ترکیب مشاهده نشده است. تنها نگرانی در خصوص آووبنزن ناپایدار بودن و تجزیه در برابر نور آفتاب است که موجب می شود آووبنزن خاصیت حفاظتی خود را از دست بدهد (پس از یک ساعت تابش نور خورشید آووبنزن ۳۶٪‌ از ظرفیت جذب اشعه UVA  را از دست می‌دهد). به دلیل ناپایداری آووبنزن در برابر نور، آن را با پایدارکننده های شیمیایی ترکیب می‌کنند. در این محصول از اکتوکرایلن به عنوان پایدارکننده این فیلتر استفاده شده است.

۵- Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (DHHB)

دی اتیل آمینو هیدروکسی‌بنزوئيل هگزیل بنزوات فیلتر شیمیایی اشعه UVA و نسل جدید فیلترهای شیمیایی ایمن و پایدار در نور است که برای محافظت از اشعه UVA طراحی شده است. این فیلتر کل محدوده UVA یعنی 320 تا 390 نانومتر را با حداکثر محافظت در 354 نانومتر پوشش می‌دهد. DHHB تا حدی از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد نیز محافظت می‌کند و با دیگر فیلترها نیز سازگار است. این ترکیب با غلظت حداکثر ۱۰٪‌ از سال ۲۰۰۵ در ضدآفتاب‌های اروپایی و آمریکای جنوبی از جمله مکزیک و آسیایی(ژاپن و تایوان)به کار می‌رود.

سایر ترکیبات کرم ضدآفتاب رنگی وچه +SPF50

۱- سوربیتان مونواولئات (sorbitan monooleate)

سوربیتان مونواولئات یا سوربیتان اولئات (Sorbitan Oleate) ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب رنگی وچه است که به عنوان امولسیفایر استفاده شده است. سوربیتان اولئات ترکیبی کومدوژنیک با درجه ۳ از ۵ بوده و می‌تواند سبب تشدید آکنه قارچی جوش زیرپوستی شود.

۲- اوسرین (eucerin)

اوسرین نه نام یک ترکیب بلکه ترکیبی از پارافین‌ها، استرول‌ها و لانولین‌الکل است. این ترکیب یک امولینت و مسدود‌کننده موثر است که خاصیت نرم‌کنندگی خوبی داشته و از خروج رطوبت از پوست جلوگیری می‌کند. این ترکیب غنی از کلسترول است یکی از فاکتورهای مرطوب‌کننده طبیعی پوست که نقش مهمی در ترمیم و بهبود عملکرد سد دفاعی پوست نیز دارد.

۳- زینک‌سولفات (zinc sulfate)

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب پوست چرب وچه زینک سولفات حاصل ترکیب روی با سولفوریک‌اسید است. تحقیقات کمی وجود دارد که نشان دهد این ترکیب برای پوست مفید است. این ترکیب به دلیل خاصیت ضدمیکروبی و قابض در محصول به کار رفته و در غلظت‌های بالا می‌تواند پوست را حساس کند(paulaschoice).

۴- دایمتیکون ۱۰۰ (dimethicone 100)

دایمتیکون ۱۰۰ ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب وچه یکی از پرکاربردترین ترکیبات سیلیکونی به کار رفته در محصولات مراقبت از پوست است که با وزن‌های مولکولی متفاوت در محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود. این ترکیب علاوه بر ایجاد یک سد محافظتی روی پوست و جلوگیری از تبخیر رطوبت، سبب ایجاد نمای مات و مخملی روی پوست می‌شود. دایمتیکون از جمله سیلیکون‌های غیرفرار بوده که از روی پوست تبخیر نمی‌شود. دایمتیکون از جمله ترکیبات کومدوژنیک با درجه ۱ از ۵ است یعنی در برخی می‌تواند سبب بسته شدن منافذ شود.

۵- c12-15 alkyl benzoate

ترکیب بعدی به کار رفته در کرم ضدآفتاب پوست چرب وچه C12-15 Alkyl Benzoate است،‌ یک امولینت و نرم کننده بسیار سبک که به پخش بهتر محصول روی پوست کمک می‌کند این ترکیب یک حلال خوب برای ضدآفتاب‌هاست که به پایداری فیلترهای ضدآفتاب نیز کمک می‌کند.

۶- گلیسیرین (glycerin)

گلیسیرین از جمله ترکیباتی است که در چربی طبیعی پوست یافت می‌شود. این ماده روی پوست همانند فاکتورهای طبیعی مرطوب‌کننده پوست (NFM) عمل می‌کند. از آن جا که با افزایش سن، آسیب‌های محیطی و استفاده از مواد مضر مثل الکل‌های دناتوره ذخیره فاکتورهای طبیعی مرطوب کننده پوست در حال افت و کاهش است استفاده از این ترکیب برای حفظ رطوبت طبیعی پوست ضروری است. این ماده یک Humectant یا جاذب آب محسوب می‌شود و موجب جذب رطوبتِ محیط به پوست شده و مانند یک لایه محافظ روی پوست مانع از تبخیر و از دست رفتن رطوبت طبیعی پوست می‌شود.

 

۷- اتیل‌هگزیل‌گلیسیرین (ethylhexylglycerin)

این ترکیب علاوه بر اثر نرم‌کنندگی روی پوست اثر نگه‌دارنده محصول (فنوکسی‌اتانول) را نیز افزایش می‌دهد.

۸- اکتیل‌دودکانول(Octyldodecanol)

یک امولینت و نرم‌کننده بسیار رایج در محصولات مراقبت از پوست که ظاهری نرم و یکنواخت روی پوست ایجاد می‌کند.

۹- octyldodecyl xyloside

ترکیبی از octyldodecanol  و myristic acid که به عنوان نرم‌کننده، امولینت و سورفکتانت در محصول به کار می‌رود.

۱۰- peg-30 dipolyhydroxystearate

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب رنگی وچه یک امولسیفایر آب در روغن است که به ترکیب روغن و آب در محصول، یکنواخت کردن بافت محصول و ایجاد حس خوشایند سبکی روی پوست کمک می‌کند. این ترکیب برای پوست‌های مبتلا به آکنه قارچی مناسب نیست البته در نظر بگیرید این ترکیب جزء ترکیبات انتهایی محصول است و به احتمال زیاد غلظت آن کم‌تر از یک درصد است.

 

۱۱- اکسیدآهن (iron oxide)

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب وچه اکسیدآهن است. این ترکیب به عنوان رنگ و برای رفع ظاهر گچی ناخوشایند  فیلترهای مینرال اضافه می‌شود. علاوه بر این اکسیدآهن می‌تواند محافظت ضدآفتاب را دربرابر اشعه UVA و طیف‌های نور مرئي افزایش دهد. بیشتر در این باره مقاله آیا ضدآفتاب‌های رنگی محافظت کم‌تری دارند؟ را بخوانید.

۱۲- روغن درخت چای 

نقد کرم ضدآفتاب وچه پوست چرب
Manuka (Leptospermum scoparium) Tea Tree

آخرین ترکیب کرم ضدآفتاب وچه رنگی روغن درخت چای با نام علمی Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil است. روغن درخت چای دارای خاصیت ضدمیکروبی قوی است. مطالعات نشان می‌دهد این ترکیب در برابر باکتری مولد آکنه (P. acnes) موثر است و اثر روغن درخت چای ۵٪ با بنزوئيل‌پروکساید ۵٪ (یکی از موثرترین درمان‌های آکنه) قابل مقایسه است البته عوارض جانبی کم‌تر و در زمان طولانی‌تر.

 

عطر و ترکیب نگه‌دارنده کرم ضدآفتاب پوست چرب وچه +SPF50

در لیست ترکیبات کرم ضدآفتاب پوست چرب وچه رنگی نام ترکیبی به عنوان عطر به چشم نمی‌خورد.

کرم ضد‌آفتاب رنگی وچه فاقد چربی فاقد پارابن بوده و نگه‌دارنده به کار رفته در آن فنوکسی‌اتانول است.

کرم ضدآفتاب رنگی وچه پوست چرب برای چه کسانی مناسب است؟

کرم ضدآفتاب پوست چرب وچه یک ضدآفتاب شیمیایی با طیف گسترده است.

این ضدآفتاب برای انواع پوست مناسب است اگر چه برخی ترکیبات این ضدآفتاب برای پوست‌های مستعد آکنه قارچی مناسب نیست.

به دلیل استفاده از زینک سولفات استفاده از آن برای پوست‌های حساس توصیه نمی‌شود.

اگر از کرم ضدآفتاب رنگی وچه پوست چرب و مستعد آکنه استفاده می‌کنید، خوشحال خواهیم شد نظرات و تجربه شما را نیز درباره این محصول در بخش نظرات بخوانیم.


تلاش کرده‌ایم در تهیه این مقاله از آخرین مقاله‌های منتشر شده در منابع و سایت‌های معتبر استفاده کنیم اما احتمال خطا را هرگز صفر نمی‌دانیم اگر مطلبی جا افتاده یا مقاله به روزتری مطالعه کرده‌اید با ما در میان بگذارید تا آن را اصلاح کنیم.


24 نظرات

  1. ببخشید من بعد از استفاده از این ضد آفتاب صورتم دچار التهاب و حساسیت شد و ورم کرد. سابقه حساسیت با ضد آفتاب ها نداشتم و این اولین بار بود. بنظر شما کدوم ترکیب میتونه باعث این عارضه شده باشه؟

    • سلام احتمالا زینک سولفات ترکیب سوم بخش سایر ترکیبات و اتفاقا این ترکیب هم خیلی کم در محصولات به کار میره
      روغن درخت چای هم میتونه باعث حساسیت پوست بشه اما غلظتش تو این محصول خیلی کمه

  2. سلام عزیزم،ممنون بابت نقد های خوبی که انجام میدین،من با استفاده از این ضد آفتاب صورتم پوسته پوسته شده ،نمیدونم چیکارش کنم؟

    • سلام دوست عزیز
      ممنون از لطف و همراهی شما
      احتمالا به دلیل زینک سولفات به کار رفته در این محصول هست مصرفش رو قطع کنید

  3. سلام وقتتون بخیر
    میشه سرم های دورچشم راکوتن و سیلکر رو از نظر تاثیر برای تیرگی دیرچشم و مقایسه با سرم کافئین اوردینری بررسی کنید تشکر🌸

    • سلام وقت بخیر در پیج اینستاگراممون درباره تیرگی دور چشم با عنوان مراقبت از پوست دور چشم نوشتیم احتمالا کمکتون کنه

  4. سلام
    ممنون بابت نقد های مفیدتون
    من بین استفاده از ضد آفتاب رنگی وچه و ژل ضد آفتاب پریم مردد هستم میخواستم منو راهنمایی کنین
    با توجه به اینکه صورتم مستعد جوش های زیرپوستی هست و مشکل تیروئید هم دارم
    ممنونم

    • سلام

      اگر منظورتون از ژل ضدآفتاب پریم ژل ویتامین سی پریم هست احتمالا وچه ایمن تره چون اون محصول روغن گل مغربی داره اما اگر وچه رو با کرم فیوژن واتر پریم مقایسه کنیم به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی و قیمت نزدیکتر به وچه فیوژن واتر پریم مناسبتره

  5. سلام وقت بخیر خیلی ممنون بابت سایت بسیار عالیتون من یه سوال داشتم با همه این اوصاف که همه ضد آفتابها یه نوعی مضر هستند و پوست رو خراب میکنند بهتر نیست کلا از ضد آقتاب استفاده نکنیم؟

    • سلام دوست خوبم
      منظور ما از بیان این مطالب به هیچ عنوان ضدآفتاب نزدن نیست
      آفتاب‌سوختگی، لک و تیرگی پوست، سرطان پوست و آسیب به ‌‌DNA و چین‌وچروک پوست همه از آسیب‌های اشعه UV به پوست است. مطالعات نشان می‌دهد که هیچ ماده ضدچروک و پیشگیری کننده‌ایی موثرتر از ضدآفتاب وجود ندارد و ثابت شده اشعه UV عامل ۸۰ درصد از چین و چروک‌هایی است که قابل کنترل و پیشگیری است.
      استفاده از ضدآفتاب نه فقط از منظر زیبایی و پیشگیری از چین و چروک بلکه به دلایل سلامتی و برای پیشگیری از یکی از انواع بد خیم سرطان پوست اهمیت داره
      ما همیشه استفاده از ضدآفتاب رو تحت هر شرایطی توصیه و تاکید می کنیم
      و اساسا هدف اسکین مگ کمک به شما در انتخاب بهتر و به صرفه تر محصولیه که از هر جهت رضایت شما رو جلب کنه و همیشه بتونید استفاده کنید
      هیچ ضدآفتابی مضر و آسیب رسان نیست و همیشه مضرات ضدافتاب نزدن بیشتر از ضدآفتاب زدنه
      ضدآفتاب به پوست آسیب نمی زنه و هیچ عاملی بیشتر از آفتاب مضر و آسیب زننده نیست

  6. سلام و تشکر بابت سایت بسیار مفیدتون من یه سوالی داشتم اینکه حالا که تمام ضد آفتابها به نوعی مضر هستند و به پوست آسیب میرسونند بهتر نیست کلا استفاده نکنیم؟

    • سلام دوست خوبم
      منظور ما از بیان این مطالب به هیچ عنوان ضدآفتاب نزدن نیست
      آفتاب‌سوختگی، لک و تیرگی پوست، سرطان پوست و آسیب به ‌‌DNA و چین‌وچروک پوست همه از آسیب‌های اشعه UV به پوست است. مطالعات نشان می‌دهد که هیچ ماده ضدچروک و پیشگیری کننده‌ایی موثرتر از ضدآفتاب وجود ندارد و ثابت شده اشعه UV عامل ۸۰ درصد از چین و چروک‌هایی است که قابل کنترل و پیشگیری است.
      استفاده از ضدآفتاب نه فقط از منظر زیبایی و پیشگیری از چین و چروک بلکه به دلایل سلامتی و برای پیشگیری از یکی از انواع بد خیم سرطان پوست اهمیت داره
      ما همیشه استفاده از ضدآفتاب رو تحت هر شرایطی توصیه و تاکید می کنیم
      و اساسا هدف اسکین مگ کمک به شما در انتخاب بهتر و به صرفه تر محصولیه که از هر جهت رضایت شما رو جلب کنه و همیشه بتونید استفاده کنید
      هیچ ضدآفتابی مضر و آسیب رسان نیست و همیشه مضرات ضدافتاب نزدن بیشتر از ضدآفتاب زدنه
      ضدآفتاب به پوست آسیب نمی زنه و هیچ عاملی بیشتر از آفتاب مضر و آسیب زننده نیست

      • بله فرمایشتون کاملا صحیح است ولی خوب همه ضد آفتابها هم اختلالات هورمونی ایجاد میکنند و این خودش باعث خرابتر شدن پوست میشه و اکثر ترکیبات الکلی و کومدوژنیک دارن که باعث جوش و حساس شدن پوست میشه من از وقتی با سایت شما آشنا شدم دیگه ضد آفتاب نمیزنم و پوستم خیلی بهتر شده هم جوش نمیزنه و هم قرمزیش رفته و البته من چون پوستم به شدت چرب هست فکر میکنم که در اثر آفتاب زیاد چین و چروک نمیشه فقط نمیدونم دیگه حالا لک بیفته یا نه حداقل از اون قرمزی و جوش راحت شدم

      • خیلی ممنونم بابت پاسخگوییتون بله فرمایشتون کاملا صحیح است ولی خوب همه ضد آفتابها هم اختلالات هورمونی ایجاد میکنند و این خودش باعث خرابتر شدن پوست میشه و اکثر ترکیبات الکلی و کومدوژنیک دارن که باعث جوش و حساس شدن پوست میشه من از وقتی با سایت شما آشنا شدم و با مضرات ضد آفتابها آشنا شدم دیگه ضد آفتاب نمیزنم و پوستم خیلی بهتر شده هم جوش نمیزنه و هم قرمزیش رفته و البته من چون پوستم به شدت چرب هست فکر میکنم که در اثر آفتاب زیاد چین و چروک نمیشه فقط نمیدونم دیگه حالا لک بیفته یا نه حداقل از اون قرمزی و جوش راحت شدم مگر اینکه ضد آفتابی پیدا کنم‌ که هیچ ترکیبی از کومدوژنیک نداشته باشه و اختلالات هورمونی ایجاد نکنه که تا الان پیدا نکردم

      • بله فرمایشتون کاملا صحیح است ولی خوب همه ضد آفتابها هم اختلالات هورمونی ایجاد میکنند و این خودش باعث خرابتر شدن پوست میشه و اکثر ترکیبات الکلی و کومدوژنیک دارن که باعث جوش و حساس شدن پوست میشه من از وقتی با مضرات ضد آفتابها آشنا شدم دیگه ضد آفتاب نمیزنم و پوستم خیلی بهتر شده هم جوش نمیزنه و هم قرمزیش رفته چون من پوستم به سدت چرب هر ضد آفتابی حتی مخصوص پوست چرب پوستم رو چرب میکرد و وضعیت رو خیلی بدتر میکرد و البته من چون پوستم به شدت چرب هست فکر میکنم که در اثر آفتاب زیاد چین و چروک نمیشه فقط نمیدونم دیگه حالا لک بیفته یا نه حداقل از اون قرمزی و جوش راحت شدم

  7. بله فرمایشتون کاملا صحیح است ولی خوب همه ضد آفتابها هم اختلالات هورمونی ایجاد میکنند و این خودش باعث خرابتر شدن پوست میشه و اکثر ترکیبات الکلی و کومدوژنیک دارن که باعث جوش و حساس شدن پوست میشه من از وقتی با سایت شما آشنا شدم دیگه ضد آفتاب نمیزنم و پوستم خیلی بهتر شده هم جوش نمیزنه و هم قرمزیش رفته و البته من چون پوستم به شدت چرب هست فکر میکنم که در اثر آفتاب زیاد چین و چروک نمیشه فقط نمیدونم دیگه حالا لک بیفته یا نه حداقل از اون قرمزی و جوش راحت شدم

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید