نقد و بررسی کرم ضد آفتاب رنگی برایت مکس SPF50 سی برایت

8
1860
ضد آفتاب رنگی برایت مکس

در این مقاله نقد ضد آفتاب برایت مکس رنگی سی برایت SPF50 را براساس ترکیبات مندرج روی محصول می‌خوانید.

در نظر بگیرید نقد محصولات در اسکین مگ براساس پیشنهاد مخاطبان و به منظور افزایش آگاهی و کمک به انتخاب مخاطبان این مجله صورت می‌گیرد و نقد و بررسی محصولات به معنای تایید و توصیه محصول از سوی اسکین مگ نیست.

درباره برند برایت مکس Bright Max

برند برایت مکس مانند سیسپرسا از جمله برندهای شرکت کیا کام فارمد است. کیاکام فارمد شرکت تولیدکننده محصولات درمانی و آرایشی با استفاده از مواد اولیه مرغوب و تکنولوژی روز دنیا می‌باشد. کیاکام در حوزه‌ آراداروها (Pharmaceutical)، محصولات دارویی، مکمل‌های غذایی و مکمل‌های زیبایی فعالیت داشته و محصولات متنوعی به بازار عرضه می‌کند. مقصود از آراداروها، محصولات آرایشی بوده که دارای عملکرد درمانی می‌باشند و می‌توانند تاثیر مثبتی بر پوست داشته باشند.

کیاکام فارمد زیر مجموعه هلدینگ فنکام است. کیاکام فارمد در زمینه تولید محصولات مراقبتی زیبایی با برند سیسپرسا(ضدلک، ضدآفتاب، شوینده آرایشی)، برایت‌مکس (ضدآکنه، آبرسان،  روشن‌کننده)، سیکالدرم است.

محصولات جدید برند برایت مکس شامل ضد آفتاب برایت مکس بی‌رنگ مدل هیدرا برایت (حاوی هیالورونیک اسید و سرامید) و ضد آفتاب برایت مکس ث برایت (حاوی ویتامین سی و ترانگزامیک اسید) رنگی هستند. در این مقاله نقد ضد آفتاب برایت مکس رنگی سی برایت را می‌خوانید.

نقد و بررسی ضد آفتاب برایت مکس آکوا فیوژن فلویید هیدرا برایت +SPF50

کرم ضد آفتاب سی برایت +SPF50 با رنگ طبیعی

بنا به اطلاعات متدرج روی محصول کرم ضد آفتاب سی برایت رنگی دارای خاصیت جوان سازی و محافظت کننده بسیار قوی از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، آلودگی، اشعه‌های مضر آفتاب UVA، UVB و IR (اشعه مادون قرمز) است.

در فرمولاسیون ضد آفتاب برایت مکس رنگی از فرم پایدار ویتامین سی استفاده شده که علاوه بر کلاژن‌سازی همراه با ویتامین E و فرولیک اسید یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی قدرتمند و موثر تشکیل می‌دهد.

هم‌چنین ترکیب ویتامین سی با ترنگزامیک اسید یک دارای اثر روشن‌کنندگی فوری و خاصیت جوان‌سازی است.

ضدآفتاب برایت مکس رنگی از لاین سی برایت فاقد عطر و فاقد چربی است.

ترکیبات کرم ضد آفتاب رنگی برایت مکس +SPF50

۱. اکتینوکسات (Ethylhexyl Methoxycinnamate)

اولین ترکیب ضد آفتاب سی برایت برایت مکس، فیلتر شیمیایی اتیل‌هگزیل‌متوکسی‌سینامات یا اکتینوکسات است. این ترکیب فیلتر اشعه UVB است که با جذب این اشعه از پوست محافظت می‌کند. اکتینوکسات از جمله فیلترهای با جذب پوستی بالاست. اکتینوکسات دارای تاییدیه FDA بوده و تا غلظت ۷.۵٪ در آمریکا و تا غلظت حداکثر ۱۰٪ در اروپا برای استفاده در ضدآفتاب‌ها مجاز است. جذب این ترکیب از طریق پوست بالا بوده و مطالعات حیوانی نشان می‌دهد این ترکیب می‌تواند عملکرد هورمون‌ها را تحت تاثیر قرار داده(اثر استروژنی) و در ترشح هورمون‌های تیروئید اختلال ایجاد ‌کند(safecosmetics و EWG).

۲. Cetearyl Alcohol

این ترکیب در گروه الکل‌های چرب قرار می‌گیرد و به عنوان امولیانت و نرم‌کننده، امولسیفایر و تثبیت‌کننده در محصول به کار می‌رود. ستئاریل الکل یک ترکیب کومدوژنیک ضعیف با درجه ۲ از ۵ است که به این معناست با احتمال کمی ممکن است در برخی سبب بسته شدن منافذ شود.

۳. PEG-100 Stearate

PEG-100 Stearate به عنوان امولیانت و سورفکتانت در ضدآفتاب رنگی برایت مکس به کار رفته‌ است. این ترکیب می‌تواند سبب تشدید  آکنه قارچی در پوست‌های مستعد این نوع آکنه شود.

۴. دایمتیکون (Dimethicone)

ترکیب سیلیکونی دایمتیکون را می‌توان پرکاربردترین ترکیب سیلیکونی به کار رفته در محصولات مراقبت از پوست دانست. یک مولکول پلیمری با زیرواحدهای تکرار شونده که می‌تواند وزن‌های مولکولی متفاوتی در محصولات به کار رود. دایمتیکون یک ترکیب سیلیکونی غیرفرار است یعنی از روی پوست تبخیر نمی‌شود و به عنوان امولینت و نرم‌کننده پوست و هم‌چنین مسدودکننده به کار رفته است.

۵. مانیتول (Mannitol)

نوعی مولکول قند با خاصیت اتصال به آب که به هیدراته نگه داشتن پوست کمک می‌کند.

۶. سدیم گلوکونات (Sodium Gluconate)

این ترکیب شکل خنثی شده gluconic acid است. این ترکیب به منظور خنثی کردن یون‌های فلزی موجود در محصول به کار رفته است و به جلوگیری از تغییر رنگ و اکسید شدن روغن‌های محصول کمک می‌کند. هم‌چنین این ترکیب در مرطوب کردن پوست و تنظیم پ‌هاش محصول موثر است.

۷. سدیم‌آسکوربیل‌فسفات (Sodium Ascorbyl Phosphate)

ترکیب بعدی ضد آفتاب رنگی سی برایت از برند برایت مکس ویتامین سی به فرم سدیم آسکوربیل فسفات است. سدیم آسکوربیل فسفات است که یکی از مشتقات پایدار ویتامین سی خالص یا آسکوربیک اسید است.

همان‌طور که در مقاله قبل خواندید ویتامین سی خالص (اسید آسکوربیک) بسیار ناپایدار بوده و تولید‌کنندگان و محققان برای رفع این مشکل از مشتقات این ویتامین استفاده می‌کنند که سدیم آسکوربیل فسفات یکی از آن‌هاست. مشتقات ویتامین  سی که به عنوان جایگزین برای ویتامین سی خالص به کار می‌روند می‌بایست اولا پایدار بوده،  ثانیا قابلیت نفوذ و عبور از پوست را داشته و در نهایت قابلیت تبدیل به آسکوربیک اسید را نیز داشته باشند.

خواص سدیم آسکوربیل فسفات برای پوست 

سدیم آسکوربیل فسفات تا Ph هفت پایدار بوده و از ثبات خوبی برخوردار است. چالش بعدی نفوذ به پوست است که به نظر می‌رسد نفوذ سدیم آسکوربیل فسفات به پوست محدود باشد. به نقل از مجله Cosmetic Dermatology تمام مشتقات ویتامین سی در مقایسه با آسکوربیک اسید جذب ضعیفی دارند. درباره قابلیت تبدیل سدیم آسکوربیل فسفات مقاله‌ای منتشر نشده بنابراین ما نیز اظهار نظر نمی‌کنیم.

اما داده‌های in-vivo (آزمایش شده روی افراد) نشان می‌دهد سدیم آسکوربیل فسفات دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی خوبی در برابر آسیب‌های اشعه‌آفتاب به پوست است.

داده‌‌های in-vitro (آزمایشگاهی) نشان ‌می‌دهد سدیم آسکوربیل فسفات در تولید کلاژن موثر است اگرچه به نظر می‌رسد کارایی آن در مقایسه با منیزیم آسکوربیل فسفات(یکی دیگر از مشتقات ویتامین سی) کم‌تر است.

نقد ضد آفتاب برایت مکس رنگی

در خصوص کاهش لک و تیرگی پوست یک مطالعه‌ آزمایشگاهی غیرمستقل نشان می‌دهد سدیم آسکوربیل فسفات در کاهش لک‌ موثر است.

اما یکی از موثرترین خواص سدیم آسکوربیل فسفات تاثیر آن در جلوگیری از آکنه است. در سال ۲۰۰۵ یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد سدیم آسکوربیل فسفات ۱٪ دارای خاصیت ضدمیکروبی خوبی در برابر باکتری ایجادکننده آکنه دارد. هم‌چنین یک مطالعه روی افراد واقعی نشان داد سدیم آسکوربیل فسفات ۵٪ می‌تواند به طور موثری ضایعات التهابی و غیرالتهابی آکنه ولگاریس را کاهش دهد. که این نتایج قابل مقایسه و حتی کمی بهتر از محلول بنزوئیل پروکسید ۵٪‌ است(pubmed).

خرید ضد آفتاب رنگی برایت مکس

یک مطالعه دوسوکور خوب در سال ۲۰۰۹ نشان داد سدیم آسکوربیل فسفات ۵% ضایعات التهابی آکنه در مدت ۴ هفته به میزان ۲۰.۱۴ درصد و در مدت ۸ هفته ۴۸.۸۲ درصد کاهش داد که حتی در ترکیب با رتینول این نتایج بهبود یافته و نتایج این درمان ترکیبی کاهش ضایعات آکنه را  ۲۹.۲۸ درصد پس از ۴ و۶۳.۱۰ درصد پس از ۸ هفته نشان می‌دهد.

 در نهایت سدیم آسکوربیل فسفات یکی از مشتقات خوب و پایدار آسکوربیک اسید به خصوص برای پوست‌‌های مستعد آکنه است که اگر چه خاصیت ضدپیری آن به اندازه آسکوربیک اسید نیست اما کاملا ارزش امتحان کردن دارد.

سدیم آسکوربیل فسفات یک فرم مناسب ویتامین سی برای پوست‌های حساس بوده زیرا در مقایسه با سایر فر‌م‌های این ویتامین کم‌تر تحریک‌کننده بوده و به خوبی توسط پوست‌های حساس تحمل می‌شود. 

۸. سیتریک اسید (Citric Acid)

سیتریک‌اسید یا اسید مرکبات از جمله آلفاهیدروکسی‌اسیدهاست که دارای خاصیت لایه‌برداری جزئی است. سیتریک‌اسید در مقایسه با گلایکولیک‌اسید و لاکتیک‌اسید کم‌تر موثر است و به همین دلیل اغلب نه به عنوان لایه‌بردار بلکه به عنوان تنظیم‌کننده‌ pH محصول به کار می‌رود.

۹. سدیم‌سیترات (Sodium Citrate)

این ترکیب برای کمک به تنظیم pH محصول و هم‌چنین خنثی‌سازی یون‌های فلزی موجود در فرمولاسیون به کار رفته است. خنثی‌سازی یون‌های فلزی موجود در محصول به زمان ماندگاری محصول را افزایش می‌دهد.

۱۰. Waltheria Indica Leaf extract

ترکیب بعدی ضد آفتاب ویتامین سی برایت مکس عصاره گیاه والتریا، دارای خاصیت روشن کنندگی با مهار تولید ملانین است. این ترکیب دارای خاصیت نرم کننده و قابض بوده و با مهار آنزیم تیروزیناز سبب کاهش تولید ملانین می‌شود.

ضد آفتاب سی برایت رنگی

۱۱. ترنگزامیک اسید ( Tranxamic acid)

ترنگزامیک اسید یک آمینواسید مصنوعی است که از لیزین به دست می‌آید. این ترکیب با مسدود کردن حداقل دو مکانیزم ایجاد لک در پوست در کاهش لک و تیرگی‌های پوست موثر است. ترانگزامیک اسید در کاهش لک‌های ملاسما موثر است. هم‌چنین با عمل در لایه‌های سطحی پوست از آن در برابر آسیب‌های اشعه UV محافظت می‌کند.

یک مطالعه دوسو کور نشان داد ترانگزامیک اسید با غلظت ۲ تا ۵ درصد با هیدورکینون بدون نسخه (غلظت ۲ درصد) در کاهش تیرگی پوست برابری می‌کند. ضمن این که ترانگزامیک اسید بهتر توسط پوست تحمل می‌شود.

مطالعات نشان می‌دهد استفاده مداوم ترانگزامیک اسید بی خطر بوده و معمولا نتایج پس از دو تا سه ماه استفاده مداوم دیده می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد ترنگزامیک اسید می‌تواند به کاهش انواع خاصی از قرمزی و حساسیت پوست کمک کند.

ترانگزامیک اسید گاهی به صورت خوراکی در دوزهای پایین برای درمان ملاسما تجویز می‌شود.

۱۲. ویتامین ایی (Tocopheryl Acetate)

ویتامین ایی به فرم توکوفریل استات با خاصیت آنتی‌اکسیدانی و نرم‌کنندگی ترکیب بعدی ضد آفتاب ویتامین C برایت مکس است.

۱۳. فرولیک اسید (Ferulic Acid)

ترکیب بعدی ضد آفتاب رنگی برایت مکس فرولیک اسید ترکیبی است که به طور طبیعی در دیواره سلولی گیاهان به خصوص سبوس برنج و جو و گندم یافت می‌شود.

این ترکیب دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی است و نتیجه مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۵ نشان داد افزودن ۰٫۵٪ فرولیک اسید به محلول ویتامین سی ۱۵٪ و ویتامین ایی ۱٪ نه تنها پایداری ویتامین سی را افزایش می‌دهد بلکه سبب افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی فرمولاسیون شده و به محافظت بیشتر پوست در برابر اسیب‌های اشعه فرابنفش کمک می‌کند.

هم‌چنین مطالعات دیگری نشان می‌دهد استفاده موضعی از فرولیک اسید محافظت پوست در برابر اشعه فرابنفش را افزایش می‌‌دهد. خاصیت آنتی‌اکسیدانی فرولیک اسید به پیشگیری از تشکیل چین و چروک،‌ لک‌های قهوه‌ای و سایر علایم افزایش سن در پوست کمک می‌کند.

مطالعات دیگری نشان می‌دهند فرولیک‌اسید دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی است که به خوبی به پوست نفوذ کرده و از پوست در برابر آسیب‌های اشعه ماورابنفش محافظت می‌کند.

۱۴. گلیسیرین (Glycerin)

اولین ترکیب به کار رفته در ضد آفتاب براین مکس رنگی گلیسیرین، از جمله ترکیباتی است که در چربی طبیعی پوست یافت می‌شود. این ماده روی پوست همانند فاکتورهای طبیعی مرطوب کننده پوست (NMF) عمل می‌کند. این ماده یک Humectant یا جاذب آب محسوب می شود و موجب جذب رطوبتِ محیط به پوست شده و مانند یک لایه محافظ روی پوست مانع از تبخیر و از دست رفتن رطوبت طبیعی پوست می‌شود.

۱۵. 4-Methylbenzylidene Camphor 

4-Methylbenzylidene Camphor فیلتر شیمیایی اشعه UVB است که علیرغم ناپایدار بودن می‌تواند به پایداری آوبنزون کمک کند. پس از ۶۵ دقیقه تابش آفتاب 4MBC حدود ۱۰ درصد از خاصیت حفاظتی خود را از دست می‌دهد و حدود ۳۴۵ دقیقه طول می‌کشد تا نیمی از خاصیت حفاظتی خود را از دست بدهد.

مطالعات حیوانی نشان داده 4MBC می‌تواند جذب بدن شود و هم‌چنین ممکن است اثر استروژنی داشته باشد. البته مطالعه روی موش‌ها انجام شده است. این فیلتر در ژاپن و ایالات متحده برای استفاده در ضدآفتاب‌ها به عنوان فیلتر ضدآفتابی مجاز نیست و استفاده از آن در اروپا و استرالیا تا غلظت ۴٪ به کار می‌رود.

۱۶. آووبنزن (Butyl Methoxydibenzoylmethane)

ترکیب بعدی به کار رفته در ضد آفتاب ویتامین سی برایت مکس آوبنزون است. از پوست در برابر همه طیف‌های اشعه UVA(عامل اصلی سرطان و پیری پوست) محافظت می‌کند. جذب پوستی این ترکیب بسیار ناچیز بوده و ایجاد اختلال در عملکرد غدد بدن یا آلرژی در تماس با این ترکیب مشاهده نشده است. تنها نگرانی در خصوص آووبنزن ناپایدار بودن و تجزیه در برابر نور آفتاب است که موجب می شود آووبنزن خاصیت حفاظتی خود را از دست بدهد (در صورت تثبیت نشدن پس از یک ساعت تابش نور خورشید آووبنزن ۳۶٪‌ از ظرفیت جذب اشعه UVA  را از دست می‌دهد). به دلیل ناپایداری آووبنزن در برابر نور، آن را با پایدارکننده های شیمیایی ترکیب می‌کنند. در این محصول ۴-Methylbenzylidene Camphor به پایداری آووبنزن کمک می‌کند.

۱۷. پتاسیم ستیل فسفات (Potassium Cetyl Phosphate)

پودر سفید یا کرمی رنگ و دارای استاندارد طلایی برای ترکیباتی که نقش امولسیفایر را در ترکیبات داشته و به ترکیب آب و روغن کمک می‌کند. پتاسیم ستیل فسفات یک ترکیب پرکاربرد در ضدآفتاب‌هاست زیرا علاوه بر افزایش SPF محصول، آن را در برابر آب نیز مقاوم می‌کند و در اغلب ضدآفتاب‌های ضدآب به کار می‌رود.

Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer .۱۸

ترکیب بعدی ضد آفتاب رنگی برایت مکس یک مولکول پلیمری بزرگ متشکل از زیرواحد‌های کوچکتر است. استفاده از این ترکیب در فرمولاسیون به ایجاد و تثبیت امولسیون و تثبیت روغن در فرمولاسیون‌های با پایه آب کمک می‌کند. این ترکیب به عنوان تغلیظ‌کننده و کمک به ایجاد بافت سبک و ژل‌مانند و غیرچسبنده نیز در محصول به کار می‌رود.

۱۹. ایزوهگزادکان (Isohexadecane)

امولینت و حلال با ایجاد حس سبکی، نرمی و ظاهری صاف روی پوست اغلب به عنوان حلال و در کنار ترکیبات سیلیکونی استفاده می‌شود.

۲۰. پلی‌سوربات ۶۰ (Polysorbate 60)

یک امولسیفایر و سورفکتانت که به ترکیب آب و روغن در فرمولاسیون کمک می‌کند. این ترکیب نیز برای پوست‌های مستعد آکنه قارچی مناسب نیست و می‌تواند سبب تشدید این نوع آکنه شود.

۲۱. پروپیلن‌گلایکول (Propylene Glycol)

پروپیلن‌گلایکول یک هومکتانت و جاذب آب و مرطوب‌کننده پوست است و به پایداری محصول کمک می‌کند.

۲۲.  دیازولیندیل‌اوره (Diazolidinyl Urea)

دیازولیدینیل اوره، نگه‌دارنده محصول، ترکیبی است که درباره ایمنی آن بحث‌های فراوانی وجود دارد. دیازولیدینیل اوره از جمله ترکیبات آزادکننده فرمالدئید است. فرمالدهید ترکیبی سرطان‌زاست و استفاده از آن در تمامی محصولات ممنوع است. اما درباره دیازولیدینیل اوره مطالعه‌ای در سال ۱۹۹۰ نشان داد استفاده از این ترکیب تا غلظت ۰٫۴ درصد می‌تواند سبب تحریک پوست شود اما در سال ۲۰۰۶ CIR (Cosmetic Ingredient Review) انجمن بررسی محصولات مراقبتی و آرایشی این ترکیب را مورد بازنگری قرار داد و نتیجه گرفت استفاده از دیازولیدینیل اوره تا غلظت ۰٫۵ درصد ایمن است و با این غلظت پیش از آن که این ترکیب وارد پوست شود تبخیر شده و غیرفعال می‌شود.

۲۳. دی‌سدیم‌ ادت‌آ(Disodium EDTA)

ترکیب بعدی ضد آفتاب سی برایت دی‌سدیم اد‌ت‌ا (Disodium EDTA) یک chelate کننده موثر است یعنی با اتصال به یون‌های فلزی موجود در فرمولاسیون آن را ایمن‌تر می‌کند و  با غلظت ۰.۱ درصد یا کم‌تر در محصول به کار می‌رود.

۲۴. متیل پارابن (Methylparaben)

ترکیب دیگری که به عنوان نگه دارنده در محصول به کار رفته است متیل پارابن است. متیل پارابن در بدن تجمع پیدا نمی‌کند. FDA مطالعات گوناگونی را بررسی کرده و اعلام کرده شواهدی مبتنی بر غیرایمن بودن پارابن‌ها وجود ندارد.

EWG نمره خطر متیل پارابن را جزء ترکیبات کم‌خطر یا با خطر متوسط می‌داند و این رتبه به دلیل واکنش‌‌های آلرژیک نسبت به این ماده و محدویت در غلظت ماده در فرمولاسیون می‌داند.

آیا پارابن ها واقعا مضرند؟

۱۷. پروپیل پارابن (Propylparaben)

نگه‌دارنده بعدی به کار رفته ضد آفتاب رنگی برایت مکس پروپیل پارابن است.  این پارابن به همراه متیل پارابن پرکاردبردترین نگه‌دارنده محصولات مراقبت از پوست با پایه آب هستند که از رشد قارچ‌ و باکتری‌ها در محصول جلوگیری می‌کند.

در سال 2010 کمیته علمی اتحادیه اروپا در ایمنی مصرف‌کننده اعلام کرد در صورتی که غلظت مجموع متیل پارابن و پروپیل پارابن از 0.19 درصد در محصول تجاوز نکند ایمن است.

 ۱۸. ترکیب‌های رنگی تیتانیوم دی اکساید(Ci 77891) و اکسید آهن ((IRON OXIDE (Ci 77491,Ci 77492, Ci 77499  )

تیتانیوم دی اکساید یا کد رنگ Ci 77891 یک رنگدانه سفید با رنگ‌دهی و قابلیت پخش خوب است.

اکسید آهن (iron oxide) که در لیست ترکیبات آن را به صورت (IRON OXIDE (Ci 77491 باتناژ قرمز یا صورتی و اکسید آهن زرد رنگ با کد Ci 77492 که تناژ زرد رنگ و Ci 77499 که تناژ خاکستری به رنگ محصول اضافه می‌کند همه از ترکیبات رنگی به کار رفته در کرم ضد آفتاب سی برایت برای ایجاد رنگ بژ طبیعی نزدیک به رنگ طبیعی پوست هستند.

این ترکیبات معدنی برای پوست ایمن و غیرکمدوژنیک بوده و هم‌چنین اکسید آهن از رسیدن نور مرئی به پوست و آسیب‌های ناشی از نور مرئی پیشگیری می‌کند.

عطر و ترکیب نگه‌دارنده کرم ضد آفتاب سی برایت رنگی SPF50 

کرم ضد آفتاب رنگی برایت مکس روشن کننده فاقد عطر است.

نگه‌دارنده ضد آفتاب برایت مکس رنگی پارابن و دیازولیندیل‌اوره است.

کرم ضد آفتاب سی برایت رنگی برایت مکس برای چه کسانی مناسب است؟ 

کرم ضد آفتاب رنگی برایت مکس انتخاب مناسبی برای پوست‌های خشک و نرمال با دغدغه درمان و پیشگیری از لک است.

استفاده از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و روشن کننده مانند سدیم آسکوربیل فسفات، ویتامین E، فرولیک اسید و ترنگزامیک اسید علاوه بر خاصیت روشن کننده و ضدلک دفاع آنتی‌اکسیدانی پوست در برابر رادیکال‌های آزاد ناشی از اشعه UV و نور مرئی را افزایش می‌دهد.

آسیب رادیکال‌های آزاد به پوست و التهاب یکی از عوامل ایجاد لک و ملاسما در پوست‌های مستعد لک و ملاسماست که ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قدرتمند ضد آفتاب رنگی برایت مکس از پوست در برابر این آسیب محافظت می‌کند.

کرم ضد آفتاب رنگی برایت مکس به دلیل استفاده از ترکیب رنگی اکسید آهن از پوست در برابر نور مرئی محافظت می‌کند.

در پایان اگر از ضد آفتاب رنگی برایت مکس استفاده می‌کنید خوشحال خواهیم شد نظر و تجربه شما را در بخش نظرات بخوانیم.


تلاش کرده‌ایم در تهیه این مقاله از آخرین مقاله‌های منتشر شده در منابع و سایت‌های معتبر استفاده کنیم اما احتمال خطا را هرگز صفر نمی‌دانیم اگر مطلبی جا افتاده یا مقاله به روزتری مطالعه کرده‌اید با ما در میان بگذارید تا آن را اصلاح کنیم.


8 نظرات

  1. یعنی من موندم یه ضد آفتاب ایرانی نمیتونن فرموله کنن که یه فیلتر ایمن داشته باشه و مواد کومدونزا و مضر برای آکنه قارچی نداشته باشه، خدایی محصولی درست نکنن بذارن خارجی های باکیفیت وارد بشه و خلاص.
    اینقدر محصول تقلبی خارجی هم اومده آدم با ترس و لرز خرید میکنه.

  2. سلام خوب هستین
    این ترکیبات ترمیم کننده اون مناسب آکنه قارچی هست یا خیر!؟

    آب چشمه اون، کاپریلیک/کاپریک تری گلیسرید، مینرال اویل (پارافین مایع)، گلیسرین، روغن وجتبل هیدروژنه، زینک اکساید، پروپیلن گلیکول، پلی گلیسریل، سسکویی استئارات، PEG-۲۲ دودسیل گلیکول کوپلیمر، آلومینیم سوکروز اکتا سولفات، آلومینیم استئارات، بیزواکس، کاپر سولفات، منیزیم استئارات، منیزیم سولفات، واکس میکرو کریستالین (سرا میکرو کریستالین)، زینک سولفات، موم زنبور عسل

  3. یعنی الان شما به این محصول میگید ضد آفتاب؟!!!!!
    یک فیلتر بعد میره تا ترکیب پانزدهم !!!!
    ما به این محصول هر چیزی میگیم جز ضد افتاب .لطفا مقایسه کنید با ترکیبات ضد افتاب” ایزنتری” کره ای یا ” ایزدین اسپانیا”

    • ممنونم از درج نظرتون
      روش‌های متفاوتی برای درج ترکیبات روی محصول وجود داره دو روش معمول یکی بر اساس غلظت هست و روش دیگه براساس اهمیت ترکیب که اول ترکیبات فعال درج میشه و بعد حلال‌ها در صورتی که غلظت‌ حلال ها در محصول گاهی بالاتر از ترکیبات فعاله و غلظت هر ترکیب در محصول استاندارد مشخصی داره مثلا فیلترهای شیمیایی اکتینوکسات 7.5 درصده و نمی‌تونه و نباید بیشتر از این مقدار به کار بره

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید