نقد و بررسی ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیک +SPF50

36
17048
ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیک

در این مقاله نقد کرم ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیک +SPF50  را براساس ترکیبات مندرج روی محصول می‌خوانید.

درباره برند درماتیپیک 

محصولات درماتیپیک (Dermatypique) به سفارش شرکت پوبر با شعار «پوستی بهتر شایسته شماست» و بر مبنای چهار اصل اساسی شامل دستاوردهای علمی نوین، رعایت استانداردهای جهانی، شناخت نیازهای پوست و برآورده کردن خواسته‌های متخصصین پوست بنا شده است. محصولات مراقبت از پوست درماتیپیک شامل پن شستشو، میسلار واتر،کرم ضدچروک، کرم ترمیم‌کننده، کرم مرطوب‌کننده و آبرسان، فلویید مرطوب‌کننده و آبرسان، کرم لایه بردار، کرم روشن‌کننده، کرم کنترل‌کننده چربی و جوش، کرم دور چشم و ضدآفتاب درماتیپیک است.

در حال حاضر ضدآفتاب‌های درماتیپک در شش نوع ضدآفتاب فلوییدمت درماتیپک، کرم ضدآفتاب هیدرا درماتیپیک، ضدآفتاب و ضدلک درماتیپیک، ضدآفتاب و ضدقرمزی درماتیپیک، ضدآفتاب رنگی فلویید درماتیپیک و کرم ضد آفتاب درماتیپیک مدل Anti -acne تولید می‌شود. در این مقاله نقد کرم ضدآفتاب پوست چرب و جوشی درماتیپیک یا مدل آنتی‌اکنه را می‌خوانید.

کرم ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیک +SPF50 بی‌رنگ

بنا به اطلاعات مندرج در سایت درماتیپیک کرم ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیگ دارای ویژگی‌های زیر است:

  • حداکثر حفاظت از سطح و عمق پوست(++++ UVA)
  • تنظیم ترشح چربی
  • ضد براقی و جمع کننده منافذ باز پوستی
  • کمک به درمان انواع جوش
  • فاقد چربی با ساختار سبک (Oil-Free)
  • بدون اثر سفیدی روی پوست
  • مقاوم در برابر آب و تعریق
  • مناسب پوست مختلط تا چرب و جوش دار

ترکیبات کرم ضدآفتاب پوست چرب و جوش‌دار درماتیپیک +SPF50

کرم ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیک یک ضدآفتاب شیمیایی است که مانند سایر ضدآفتاب‌های درماتیپیک از دو فیلتر شیمیایی تینوسرب‌ام و تینوسرب‌اس استفاده کرده است. این دو فیلتر نسل جدید فیلترهای شیمیایی است که پایدار بوده،‌ جذب پوست نشده و از پوست در برابر همه طیف‌های اشعه UVA  و UVB محافظت می‌کند.

۱. تینوسرب اس (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine)

اولین فیلتر به کار رفته در ضدآفتاب ضدجوش بی رنگ درماتیپیک Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine یا تینوسرب(تینوزورب) اس است. تینوسرب اس یکی از بهترین فیلترهای شیمیایی ضدآفتاب‌ها است و از پوست در برابر همه طیف های دو اشعه UVA و UVB محافظت می‌کند. تینوسرب اس برخلاف فیلترهای قدیمی‌تر (مانند آووبنزن) در برابر نور پایدار بوده و تغییر شکل نمی‌دهد (Photostable است) و به پایداری سایر فیلترها کمک می‌کند. تینوسرب S جذب پوست نشده و باز برخلاف نسل قبلی فیلترهای اشعه UV دارای اثرات هورمونی و استروژنی نیست. تینوسرب اس نسل جدید فیلترهای اشعه UV است که برای ایجاد SPF بالا همراه با محافظت کافی در برابر UVA طراحی شده است. مطالعه‌ی مقایسه‌ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، ۱۸ فیلتر اشعه UV را با هم مقایسه کرد که در این مطالعه تینوسرب اس بالاترین SPF را نسبت به سایر فیلترها داشت.

۲. تینوسرب ام (Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol)

فیلتر بعدی به کار رفته در ضدآفتاب درماتیپیک ضدجوش methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol یا تینوسرب(تینوزورب) ام است. تینوسرب M،‌ از جمله فیلترهای شیمیایی جذب‌کننده و بازتاب دهنده هر دو اشعه UVA و UVB است که علاوه بر محافظت از پوست در برابر هر دو اشعه،‌ اثر و پایداری سایر فیلترها را افزایش می‌دهد. جذب پوستی تینوسرب M بسیار ناچیز بوده و موجب تحریک و حساسیت پوستی نمی‌شود و با فیلتر دیگر به کار رفته در این ضدآفتاب یعنی تینوسرب اس کاملا سازگار است.

۳.دسیل‌گلوکوزاید (decyl glucoside)

Decyl Glucoside یک سورفکتانت با منشا گیاهی و ملایم برای پوست است. سورفکتانت‌ها با از بین بردن کشش سطحی به ترکیب آب  و روغن و یکنواخت کردن بافت محصول کمک می‌کنند.

۴. پروپیلن‌گلایکول (propylene glycol)

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب پوست چرب  و جوشی درماتیپیک پروپیلن گلایکول یک ترکیب آبرسان و مرطوب کننده است که به عنوان حلال و افزایش‌دهنده جذب نیز در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

۵. صمغ زانتان (xanthan gum)

Xanthan Gum از تخمیر مولکول‌های قند (گلوکز و ساکارز) به دست آمده و به عنوان تغلیظ‌کننده و تثبیت‌کننده در محصول استفاده می‌شود. استفاده بیش ار حد از این ترکیب سبب چسبناک شدن بافت محصول می‌شود.

۶. پلی‌آکریلامید، c13-14 ایزوپارافین، لورت-۷

ترکیب بعدی کرم ضدجوش درماتیپیک ترکیب پلیمری Polyacrylamide است که همراه با دو ترکیب C13-14 Isoparaffin و Laureth-7 تشکیل ترکیبی با نام تجاری Sepigel 305 را می‌دهد که با ایجاد بافت سبک و ژل مانند به پخش راحت‌تر محصول روی پوست کمک می‌کند.

۷. کربومر (carbomer)

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب درماتیپیک کربومر یک مولکول بزرگ متشکل از واحدهای تکرارشونده (پلیمر اکریلیک‌اسید) است. کاربرد اصلی این ترکیب تبدیل فرمولاسیون‌های مایع به فرم ژل است به طوری که روی پوست چسبناک نبوده و حس خوشایندی ایجاد کند.

۸- سوربیتان اولئات (sorbitan oleate)

سوربیتان اولئات (Sorbitan Oleate) ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب درماتیپیک پوست چرب است که به عنوان امولسیفایر استفاده شده است. سوربیتان اولئات ترکیبی کومدوژنیک با درجه ۳ از ۵ بوده و می‌تواند سبب تشدید آکنه قارچی و جوش زیرپوستی شود.

۹. پارافین مایع (paraffinum liquidum)

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب پوست چرب درماتیپیک Paraffinum liquidum یا پارافین مایع است که به عنوان امولیانت در محصول به کار رفته است. امولیانت‌ها با نرم کردن لایه بالایی پوست از خشکی، خارش  و پوسته پوسته شدن پوست جلوگیری کرده و با ایجاد لایه محافظ در سطح پوست مانع تبخیر رطوبت پوست می‌شوند. پارافین مایع یک روغن معدنی بی‌رنگ و بدون بو است که از نفت خام استخراج می‌شود و به عنوان یکی از ایمن‌ترین و موثرترین ترکیبات سدساز(occlusive) به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست به کار می‌رود.

۱۰. پلی‌سوربات ۸۰ (polysorbate 80)

پلی سوربات ۸۰ ترکیب دیگری است که به عنوان امولسیفایر در این محصول به کار رفته و می‌تواند سبب تشدید آکنه قارچی (fungal acne) در پوست‌های مبتلا به این نوع آکنه شود.

۱۱. کاپریلیک/کاپریک‌تری‌گلیسیرید (caprylic/capric triglyceride)

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب پوست چرب درماتیپیک Caprylic/Capric Triglyceride یک امولیانت و نرم‌کننده سبک و فاقد چربی است که از گلیسیرین و روغن نارگیل به دست می‌آید. ترکیبی ایمن با بافتی سبک که همه پوست‌ها به خوبی آن را تحمل می‌کنند.

۱۲. تریدست ۶ (trideceth-6)

این ترکیب یک امولسیفایر است که به ترکیب آب و روغن در فرمولاسیون کمک می‌کند و از دوفاز شدن محصول جلوگیری می‌کند.

ترکیب کربومر،‌ سوربیتان اولئات،‌ روغن معدنی، پلی‌سوربات ۸۰، Caprylic/Capric Triglyceride و Trideceth-6 با هم ترکیبی با نام تجاری  polasperse CSI را تشکیل می‌دهند یک امولسیفایر با خاصیت خنک کنندگی و حس سبکی روی پوست است.

۱۳. بوتیلن‌گلایکول (butylene glycol)

این ماده به عنوان آبرسان، نرم‌کننده پوست، حلال و کمک به افزایش جذب سایر ترکیبات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۱۴. عصاره Spiraea ulmaria

ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب پوست چرب و جوشی درماتیپیک عصاره گیاه اسپیره(Spiraea Ulmaria Extract) است. این گیاه سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است که به آن خاصیت ضدالتهابی و تسکین‌دهندگی می‌دهد. نقد ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیکعصاره اسپیره منبع غنی از سالیسیلات‌ها مانند salicin است و گاهی ادعا می‌شود منبع طبیعی سالیسیلیک‌اسید است اما سالیسیلات‌ها برای تبدیل به سالیسیلیک‌اسید نیازمند فرایندهایی هستند که روی پوست اتفاق نمی‌افتد، اما در کاهش قرمزی پوست مانند سالیسیلیک‌اسید عمل می‌کنند. اسپیره به دلیل داشتن تانن دارای خاصیت قابض نیز هست.

۱۵. Azeloglicina

Azeloglicina نام تجاری یکی از مشتقات موثر آزلائیک‌اسید (Potassium Azeloyl Diglycinate) با آمینو‌اسید گلیسین است که فواید آن از نظر بالینی ثابت شده است. آزلائیک‌اسید ترکیبی شگفت‌‌انگیز با خاصیت ضدالتهابی، روشن‌کننده پوست و خاصیت ضدآکنه است. متاسفانه آزلائیک‌اسید در آب و روغن نامحلول است که استفاده از آن در محصولات مراقبتی دشوار می‌کند.

Potassium Azeloyl Diglycinate محلول در آب است و تقریبا تمام خواص آزلائیک‌اسید را داراست. با مهار آنزیم تیروزیناز سبب کاهش لک و تیرگی پوست شده و در کنترل ترشح سبوم موثر است. دو مطالعه یکی در درمان کنترل ملاسما و دیگری در کنترل رزاسه اثر Potassium Azeloyl Diglycinate را بررسی کرد که ترکیب موردنظر در درمان هر دو موفق ظاهر شد اما چون از ترکیبات دیگری هم در مطالعه استفاده شده بود نمی‌توان دقیق آن را به اثر Potassium Azeloyl Diglycinate نسبت داد.

اما Azeloglicina بافت پوست را بهبود می‌بخشد، در کاهش لک و تیرگی پوست و برطرف کردن ناهمواری‌های پوست موثر است و ترکیبی مفید برای پوست‌های مبتلا به آکنه و رزاسه محسوب می‌شود. هم‌چنین به دلیل وجود گلیسین دارای خاصیت آبرسانی نیز هست.

ضدآفتاب پوست چرب و جوش‌دار درماتیپیک

۱۶. ایزوپروپیل‌مریستات (isopropyl myristate)

ترکیب بعدی ‌کرم ضدآفتاب درماتیپیک ایزوپروپیل میریستات Isopropyl Myristate است که امولیانت و تقویت کننده سد دفاعی پوست است و می‌تواند با تغییر ساختار لایه شاخی پوست (خارجی ترین لایه پوست) جذب مواد فعال را افزایش دهد. ایزوپروپیل‌میریستات ترکیبی کومدوژنیک با درجه ۵ از ۵ و ترکیبی نامناسب برای پوست‌های چرب محسوب می‌شود. Isopropyl Myristate از جمله ترکیبات نامناسب برای پوست‌های مستعد آکنه قارچی است و می‌تواند موجب تشدید این نوع آکنه شود.

۱۷. زینک پی‌سی‌ای (zinc pca)

ترکیب بعدی ضدآفتاب درماتیپیک پوست چرب Zinc PCA یکی از بهترین ترکیبات برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه است. Zinc PCA ترکیب زینک و L-PCA است که روی هم اثر هم‌افزایی دارند. زینک در متعادل‌سازی ترشح چربی پوست و جلوگیری از تکثیر باکتری مولد آکنه موثر است.

۱۸. کاپریلیل‌گلایکول (caprylyl glycol)

کاپریلیل گلیکول ترکیب بعدی ضد آفتاب درماتیپیک علاوه بر آبرسانی اثربخشی نگه‌دارنده‌محصول به خصوص نگه‌دارنده فنوکسی‌اتانول را افزایش می‌دهد. ترکیب این زوج محبوب علاوه بر افزایش اثر نگه‌دارنده موجب بهبود بافت محصول نیز می‌شود.

۱۹. بیزابولول (biasbolol)

ترکیب ضدالتهاب و تسکین دهنده بیزابولول ترکیب بعدی ضدآفتاب درماتیپیک ضدجوش است که خاصیت آبرسانی و ترمیم‌کنندگی نیز دارد.

۲۰. لسیتین (lecithin)

ترکیبی پرکاربرد و چندمنظوره در محصولات مراقبت از پوست که به عنوان نرم‌کننده پوست، امولسیفایر و تثبیت‌کننده نیز استفاده می‌شود. از این ترکیب برای ایجاد لیپوزوم نیز استفاده می‌شود.

۲۱. الکل (alcohol)

ترکیب بعدی به کار رفته در ضدآفتاب درماتیپیک الکل است. الکل به سبک و لطیف کردن بافت محصول و افزایش جذب ترکیبات کمک می‌کند و ضمن این که دارای خاصیت ضدمیکروبی و قابض نیز هست. استفاده از مقدار زیاد الکل در محصول (وجود الکل در چند ترکیب اول لیست ترکیبات) می‌تواند سبب خشکی و آسیب به سد دفاعی پوست شود. اما در ضدآفتاب درماتیپیک الکل تقریبا در انتهای لیست ترکیبات دیده می‌شود. بیشتر درباره الکل‌ها مقاله الکل با پوست ما چه می‌کند؟ را بخوانید.

۲۲. سدیم‌لاکتات (sodium lactate)

سدیم لاکتات از جمله ترکیباتی است که به طور طبیعی در پوست وجود دارد و جزء عوامل طبیعی مرطوب‌کننده پوست یا NMF محسوب می‌شود.

۲۳. Porphyra Umbilicalis

عصاره جلبک Porphyra Umbilicalis ترکیب بعدی به کار رفته در ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیک است. آنتی‌اکسیدان‌ها و آمینواسیدهای موجود در عصاره این جلبک از پوست در برابر آسیب‌های اشعه UV محافظت می‌کند.

۲۴. نیاسینامید (niacinamide)

نیاسینامید آخرین ترکیب بعدی کرم ضدآفتاب پوست چرب درماتیپیک است که  به عنوان آنتی‌اکسیدان و کمک به افزایش آبرسانی و رطوبت پوست به کار رفته است.

۲۵. دی‌سدیم ادت‌ا (disodium edta)

دی‌سدیم اد‌ت‌ا (Disodium EDTA) یک chelate کننده موثر است یعنی با اتصال به یون‌های فلزی موجود در فرمولاسیون آن را ایمن‌تر می‌کند و  با غلظت ۰.۱ درصد یا کم‌تر در محصول به کار می‌رود.

عطر و ترکیب نگه‌دارنده کرم ضدآفتاب پوست چرب و جوش‌دار درماتیپیک +SPF50

کرم ضدآفتاب درماتیپیک پوست چرب و جوشی دارای عطر است.

کرم ضدآفتاب پوست چرب و مستعد آکنه درماتیپیک فاقد پارابن بوده و نگه‌دارنده به کار رفته در آن فنوکسی‌اتانول است.

در پایان خوشحال خواهیم شد نظرات و تجربه‌های شما را درباره کرم ضدآفتاب ضدجوش درماتیپیک +SPF50 در بخش نظرات بخوانیم.


تلاش کرده‌ایم در تهیه این مقاله از آخرین مقاله‌های منتشر شده در منابع و سایت‌های معتبر استفاده کنیم اما احتمال خطا را هرگز صفر نمی‌دانیم اگر مطلبی جا افتاده یا مقاله به روزتری مطالعه کرده‌اید با ما در میان بگذارید تا آن را اصلاح کنیم.


36 نظرات

  1. سلام.وقتتون بخیر
    من وقتی از این ضدآفتاب استفاده میکنم پوست صورتم سیاه و براق میشه
    لطفا ضدآفتاب رنگی پوست چرب تراست مورد نقد و بررسی قرار بدید.ممنون از سایت خوبتون

  2. سلام
    ممنون از سایت خوبتون این ضد آفتاب که برای پوست آکنه ای هست در ترکیباتش ایزوپروپیل‌مریستات و سوربیتان اولئات و پلی‌سوربات ۸۰ داره خود اینها باعث جوش زیرپوستی و آکنه نمیشن ؟

    • سلام دوست عزیز
      بله ما هم در متن مقاله اشاره کردیم و البته همیشه گفتیم رتبه بندی ترکیبات کومدوژنیک دارای مشکلاتی است که پیشنهاد می کنیم مقاله

      رتبه‌ بندی ترکیبات کومدوژنیک تا چه حد علمی و معتبر است؟

      را بخوانید. درباره ترکیباتی که می تونن باعث تشدید آکنه قارچی بشن تا حد زیادی بستگی به پوست شما داره ولی با توجه به نظراتی که در اینستگرام دریافت کردیم بعضی افراد با این محصول دچار آکنه شده بودن

  3. با سلام و تشکر از سایت خوبتون
    ببخشید سوال من اینکه واقعا حجم مصرفی ضد آفتاب در هر بار مصرف چقدر باید باشه
    من گیج شدم دیگه
    هرکسی یه چیزی میگه
    یکی میگه یک بند انگشت
    یکی میگه دو بند انگشت
    یکی میگه دو و نیم بند انگشت
    یکی میگه کل طول انگشت شست
    واقعا اینارو من تو جاهای مختلف دیدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اگر هم به پوست ربط داره من پوستم مختلط تا چرب هست و مستعد جوش و آکنه

    • سلام و ممنون از همراهی شما
      چون غلظت ضدآفتاب‌ها و قطر تیوپ محصولات مختلف با هم متفاوت هست نمی‌تونیم اندازه دقیقی بگیم هدف اینه پوستتون رو با مقدار کافی از ضدآفتاب پوشش بدهید و در صورتی که ضدآفتاب شیمیایی است اجازه بدید (۲۰ دقیقه زمان بدید) قبل از این که در معرض آفتاب قرار بگیرید کامل جذب پوست بشه

  4. سلام. ضدآفتاب های درماتیپیک انواع مختلفی داره. فرقشون توی چی هست؟ انتخاب از بینشون سخته.
    مرسی

    • سلام فیلترهای همه ضدآفتاب‌های درماتیپیک یکسان هست و در همه ضدآفتاب‌ها از تینوسرب ام و اس استفاده شده و تفاوتشون در سایر ترکیبات هست مدل کرم هیدرا ترکیبات مرطوب‌کننده بیشتر و مدل ضدجوش ترکیبات ضدجوش بیشتری داره

  5. با سلام و تشکر از سایت بسیار عالی شما و مطالبی که در اختیار کاربران قرار می دهید
    ممنون میشم ضدآفتاب های برند نوتروجینا رو هم مورد نقد و بررسی قرار بدهید
    با تشکر

  6. سلام. من از این ضدآفتاب استفاده کردم و از نظر کمدونژیک نبودن راضی بودم. فقط یک مساله ای نگرانم کرد درباره محافظتش وفتی ک ترکیباتش رو خوندم اینکه گفتید توی ترکیباتش آزلاییک اسید هست که یک لایه بردار. این پوست رو به آفتاب حساس تر نمیکنه و استفاده از لایه بردار در ضدآفتاب مجاز؟ چون من شبها هم در روتینم از اکتیوها استفاده میکنم نگران شدم. و یک سوال دیگه اینکه من ضدآفتاب رنگی لاروش پوزی که اون هم شیمیایی هست رو روی این ضدآفتاب میزنم همیشه و تمدید میکنم ولی با توجه به اینکه گفته شده ضدآفتاب شیمیایی باید روی پوست تمیز زده بشه تا بتونه جذب پوست بشه آیا زدن این ضدآفتاب اول مانع از کاکرد دومی یعنی لاروش پوزای نمیشه؟

    • سلام استفاده از Potassium Azeloyl Diglycinate در معرض نور یا همراه با ضدآفتاب مشکلی نداره

      درباره ی این که دو تا ضدآفتاب رو در چه شرایطی میشه روی هم زد و روش درست تمدید ضدآفتاب در پیج اینستاگرام ما هایلایت ضدآفتاب رو ببینید تو اون هایلایت درباره سوالتون کامل توضیح دادیم

    • اگر معمولا با کرم ها و ضدآفتاب ها جوش می زنید ممکنه باعث جوش بشه اما اگر پوستتون چرب اما مستعد جوش نیست به دلیل محافظت خوب و فیلترهای ایمن و پایدار ارزش امتحان کردن داره

  7. سلام. ممنون میشم ترکیبات این ضد افتاب سنسوسان پروتکشن دکتر ژیلا رو برای پوست چرب و حساس بررسی کنید.ممنون
    ب دیونیزه، اکسید زینک، دی اکسید تیتانیوم، دایمتیکون PEG-۱۰، ستئاریل اولیوات، سوربیتان اولیوات، کاپریلیک/کاپریک تری گلیسرید، عصاره بید کانادایی، دی پلی هیدروکسی استئارات PEG-۳۰، آلفا-بیزابولول، استئارات منیزیم، فنوکسی اتانول، اسانس مجاز، روغن جوانه گندم، د- پانتنول، پلی دی متیل سیلوکسان، آلانتوئین، روغن آووکادو، روغن بابونه، ویتامین E، بوتیل هیدروکسی تولوئن و EDTA

  8. سلام وقت بخیر
    من ضد افتاب شیمیایی که ترکیبات ایمن مثل درماتیپیک داشته و محافظتشم خوب باشه میخام برای پوست چرب ، اما درماتیپیک نوشتید توش ترکیبات کمدوژنیک داره. ضدآفتاب دیگه ای هست که شیمیایی ایمن باشه پارابن ( اگه عطر هم نداشته باشه بهتر) و ترکیبات جوش زا و بسته کننده منافذ نداشته باشه؟ البته من جوش ندارم فقط منافذم بازه و توشون چربی سفیده.

    • سلام وقت بخیر ما در حال نوشتن نقد ضد آفتاب اسکن اسکین هستیم که درست مانند درماتیپیک فقط حاوی تینوسرب ام و اس هست
      برای منافذتون از ترتینوئین البته اگر باردار نیستید نیاسینامید و سالیسیلیک اسید استفاده کنید

  9. سلام. وقتتون بخیر. خدا قوت.با توجه به مواد متشکله که داره گزینه خوبیه برای من که پوست چرب د هیدراته دارم؟

  10. سلام،
    خیلی ممنون از نقد دقیقتون. من چند روز هست از این ضد آفتاب استفاده می‌کنم. راضی هستم ولی دنبال ضد آفتابی با بافت سبک‌تر می‌گردم

    • سلام ممنون از انتشار تجربتون دوست خوبم
      درباره آردن سولاریس آکوا نیوژن، فیوژن واتر ژنوبایوتیک، فیوژن واتر پریم و مای هیالورونیک اسید تحقیق کنید

  11. سلام بین فلویید مت و آنتی آکنه، آنتی آکنه خیلی سبکه اصلأ احساس نمی کنم که ضد آفتاب زدم حتما تکرارش می کنم

  12. سلام اگر براتون ممکنه در مورد ضد آفتاب مدل آنتی اسپات درماتیپیک هم بنویسید و اینکه آیا ضد افتاب ضد لک قوی تری هم میتونید معرفی کنید

  13. سلام وقتتون بخیر.بیشتر ضد آفتابها اکتینوکسات دارن که اثر هورمونی،استروژنی داره.میخواستم بدونم این ماده تاثیر منفی روی پوست داره یافقط روی هورمونها تاثیر میزاره؟

    • سلام وقتتون بخیر
      جذب خیلی بالایی داره و تو خون و ادرار قابل تشخیصه برای پوست اگر بهش آلرژی داشته باشید می تونه باعث درماتیت و واکنش های آلرژیک بشه

  14. سلام، ممنون از نقدهای دقیق و قوی و مطالب بسیار مفیدتون.
    من پوستم از همه لحاظ سالم‌وخوب بود به کرم ضدآفتاب کودکان سینره/آردن عادت‌داشتم! حتی دوره20سالگی هم مث پوست بچه‌ها و حساسه همچنان از محصولات بچه‌ها استفاده‌میکنم!! برا رفع حساسیت به فوق‌متخصص‌پوست مراجعه‌کردم (متوجه‌شدن بخاطر خربزه و میوه‌های هم‌خانواده‌شه) بعد ضدآفتاب کودکانه رو باتوجه به سنم به ضدآفتاب بزرگسالان و درکنارش کرم‌مکمل و التیام‌دهنده‌ای برا تغییرات‌پوستی محتمل تغییردادن (ضدآفتاب‌های بزرگسال به پوستم نمیساخت) بعد1ماه استفاده، پوستم افتاد به پوست‌اندازی و دونه‌های ریز زیرپوستی گفتن دیگه استفاده‌نکنم🥲 4سال میگذره و روشهای درمانی فوق‌تخصص‌های زیادی عمل‌نکرده. بعد اون پوستم مختلط مستعد جوش شده و همچنان حساسه! (یه دوره هم به گلیسیرین حساسیت داشتم) لطف میکنید ضدآفتاب مناسبی رو برام معرفی کنید؟!!
    پیشاپیش بسیار ممنونم از پاسخگویی‌تون 🌹🌿

    • سلام ممنونم زهرا عزیز
      درباره ضدآفتاب فاقد جاذب های شیمیایی پرودرما و سان سیف تحقیق کنید هر دو فاقد ترکیبات آلرژی زا و محرک هستند
      فلویید ضدآفتاب مینرال الارو بی رنگ هم خوبه فاقد عطر و ترکیبات آلرژی زاست

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید