نقد و بررسی کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای

25
7362
مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای

در این مقاله نقد کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک پوست چرب مدل دتوکسیفای را براساس ترکیبات می خوانید. با اسکین مگ همراه باشید.

درباره برند ژنوبایوتیک

برند ژنوبایوتیک در کنار سریتا از جمله برندهای شرکت پارس آزمای طب است. این شرکت در سال ۱۳۸۳ آغاز به کار کرد و در ابتدا با عرضه محصولات مراقبت از مو با برند سریتا محصولات خود را روانه بازار کرد. ژنوبایوتیک برند مراقبت از پوست، با عرضه محصولات مراقبت از آکنه معرفی شد. هم‌اکنون انواع محصولات مراقبت از پوست با برند ژنوبایوتیک مانند سرم آبرسان، کرم‌های شب و ضدچروک، ماسک خواب، ضدآفتاب، ترمیم‌کننده و شوینده و … تولید می‌شود.

کرم رطوبت رسان و دتوکسیفای کننده ژنوبایوتیک

کرم رطوبت رسان و دتوکسیفای کننده صورت و گردن ژنوبایوتیک (مناسب پوست های چرب و مختلط) جزء محصولات نسبتا جدید از برند ژنوبایوتیک است. بنا به اطلاعات مندرج در سایت ژنوبایوتیک این محصول دارای ویژگی‌های زیر است:

  • رطوبت رسانی مناسب بدون ایجاد حس چربی و براقیت پوست
  • کوچک کننده منافذ و کنترل چربی پوست
  • آنتی اکسیدان و پیشگیری از بروز چین و چروک
  • دتوکسیفای کننده قوی و ضد استرس های اکسیداتیو روزانه
  • محافظت در برابر تششعات مصنوعی، آلودگی هوا و امواج Blue Light

در ادامه با نگاهی به ترکیبات کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک پوست چرب این محصول را بررسی می‌کنیم.

ترکیبات مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای پوست چرب

۱. بیوساکارید گام-۱ (Biosaccharide Gum-1)

اولین ترکیب به کار رفته در مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای Biosaccharide Gum-1 است که یک نوع ماده قندی است که از سوربیتول و از طریق تخمیر باکتریایی بدست می‌آید. یک ماده مرطوب‌کننده و تسکین‌دهنده پوست که با اتصال آب به اپیدرم، و ایجاد یک فیلم اتصال‌دهنده رطوبت بر روی پوست موجب آبرسانی و مرطوب شدن پوست می‌شود.

۲. ستئاریل الکل (Cetearyl Alcohol)

این ترکیب در گروه الکل‌های چرب قرار می‌گیرد و به عنوان امولیانت و نرم‌کننده، امولسیفایر و تثبیت‌کننده در محصول به کار می‌رود. ستئاریل الکل یک ترکیب کومدوژنیک ضعیف با درجه ۲ از ۵ است که به این معناست با احتمال کمی ممکن است در برخی سبب بسته شدن منافذ شود.

۳. سدیم هیالورونیت (Sodium Hyaluronate)

ترکیب بعدی به کار رفته در مرطوب کننده ژنوبایوتیک ترکیب آبرسان سدیم‌هیالورونیت است. سدیم هیالورونیت نمک سدیمی هیالورونیک‌اسید است و با آن که در بسیاری منابع گفته می‌شود سدیم‌هیالورونیت به دلیل سایز مولکولی کوچک‌تر بهتر به پوست نفوذ می‌کند اما از نظر شیمیایی این موضوع درست نیست و واحدهای فرعی تکرارشونده این دو پلیمر را به هر تعداد می‌توان تکرار کرد. از نظر مراقبت از پوست هیالورونیک‌اسید و سدیم‌هیالورونیت هر دو هومکتانت و جاذب آب هستند و قادرند ۱۰۰۰ برابر وزن خود رطوبت جذب کنند. علت استفاده از سدیم‌هیالورونیت به جای هیالورونیک اسید پایدارتر بودن سدیم هیالورونیت، ارزان‌تر بودن آن و آسان‌تر بودن فرموله کردن آن است.

۴. Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer

یک سیلیکون پودری که حس مات و مخملی روی پوست ایجاد می‌کند و سبوم و چربی پوست را نیز جذب می‌کند و ظاهری مات روی پوست ایجاد می‌کند.

۵. Hydrogenated Polyisobutene

ترکیب بعدی کرم آبرسان و مرطوب کننده ژنوبایوتیک Hydrogenated Polyisobutene یک ترکیب روغنی ترکیبی و مصنوعی است که به عنوان نرم‌کننده پوست در محصول به کار رفته است. این ترکیب بسیار سبک و فرار بوده و با خاصیت نرم‌کنندگی اثری روی پوست به جای نمی‌گذارد.

۶. Polymethylsilsesquioxane

این ترکیب پودری برای بهبود بافت محصول و ایجاد ظاهری نرم و لطیف مانند سیلیکون‌ها استفاده می‌شود و هم‌چنین مانند سیلیکون‌ها با پر کردن چین و چروک و منافذ (به طور موقت) ظاهری صاف و مخملی روی پوست ایجاد می‌کند.

۷. Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer

پودر سیلیکونی متشکل ار ذرات کروی شکل با کره‌هایی از درون نرم و الاستیکی و در سطح سخت‌تر است که سبب ایجاد حس نرمی و ابریشمی روی پوست می‌شود و مانند تمام سایر ترکیبات مشابه با پر کردن چین و چروک و منافذ ظاهری مات و مخملی روی پوست ایجاد می‌کند.

۸. Ethylene/Propylene Copolymer

این ترکیب برای ایجاد یافتی ژل مانند در محصول استفاده شده و با خاصیت مسدود‌کنندگی از خروج رطوبت از پوست جلوگیری می‌کند.

۹. سیکلومتیکون (Cyclomethicone)

ترکیب بعدی کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک سیکلومتیکون در حقیقت یک نوع سیلیکون نیست بلکه ترکیبی از سیلیکون‌های حلقوی با  طول زنجیره ۴ تا ۷ است. تمام سیلیکون‌های سیکلومتیکون فرار هستند یعنی پس از استفاده روی پوست احساس سنگینی ایجاد نمی‌کنند. این ترکیب به لغزندگی و پخش بهتر محصول روی پوست کمک می‌کند و خاصیت نرم‌کنندگی خوبی دارد.

۱۰. گلیسیرین (Glycerin)

گلیسیرین ترکیب بعی آبرسان و مرطوب کننده ژنوبایوتیک از جمله ترکیباتی است که در چربی طبیعی پوست یافت می‌شود. این ماده روی پوست همانند فاکتورهای طبیعی مرطوب کننده پوست (NMF) عمل می‌کند. این ماده یک Humectant یا جاذب آب محسوب می شود و موجب جذب رطوبتِ محیط به پوست شده و مانند یک لایه محافظ روی پوست مانع از تبخیر و از دست رفتن رطوبت طبیعی پوست می‌شود.

۱۱. Caesalpinia Spinosa Fruit Extract

عصاره Caesalpinia Spinosa Fruit Pod یا گیاه تارا غنی از آنتی‌اکسیدان‌های فعال زیستی شامل فلاونوئیدها، پلی‌فنول‌ها و تانن‌هاست. خاصیت آنتی‌اکسیدانی قدرتمند این گیاه از کلاژن و الاستین پوست در برابر فعالیت‌ رادیکال‌های  آزاد و آسیب‌های نور خورشید محافظت می‌کند.(researchgate)

نتایج مطالعه‌ای نشان داد ترکیب آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند گیاه تارا همراه با عصاره جوانه آفتابگردان که در این محصول نیز استفاه شه محافظت خوبی در برابر اشعه IR یا مادون قرمز ایجاد می‌کند.

۱۲. روغن دانه آفتابگردان (Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract)

ترکیب بعدی کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک فاقد چربی عصاره جوانه گل آفتابگردان، ترکیبی غنی از اسید چرب ضروری لینولئیک اسید (linoleic acid) است. مطالعات معتبری نشان داده‌اند در پوست افراد مبتلا به آکنه کمبود نوعی اسید چرب ضروری به نام linoleic acid  -لینولئیک اسید- مشاهده می‌شود که با ضخیم‌تر شدن بیرونی‌ترین لایه پوست(هایپرکراتوسیس) و آکنه مرتبط است. کمبود این اسید چرب ضروری موجب غلیظ‌تر شدن سبوم پوست می‌شود و باکتری‌ها و سلول‌های مرده پوست با احتمال بیشتری درون منافذ به دام افتاده و ایجاد آکنه می‌کند .

کرم رطوبت رسان و دتوکسیفای کننده ژنوبایوتیک

هم‌چنین لینولئیک اسید موجود در عصاره گل آفتابگردان به ترمیم و بازسازی سرامید پوست کمک کرده و موجب بهبود عملکرد سد دفاعی پوست و کاهش علایم خشکی و کم‌آبی در پوست می شود. روغن آفتابگردان دارای خاصیت تسکین‌دهندگی و آرام بخشی روی پوست بوده و به کاهش التهاب پوست کمک می‌کند.(paulaschoice)

۱۳. پروپیلن گلایکول (Propylene Glycol)

ترکیب بعدی مرطوب کننده پوست چرب ژنوبایوتیک پروپیلن گلایکول یک ترکیب آبرسان و مرطوب کننده است که به عنوان حلال و افزایش‌دهنده جذب نیز در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

۱۴. سدیم بنزوات (Sodium Benzoate)

ترکیبی کمکی برای نگه‌دارنده محصول که به افزایش ماندگاری محصول کمک می‌کند و از رشد قارچ‌ها در محصول جلوگیری می‌کند.

۱۵. ستیل الکل (Cetyl Alcohol)

ترکیب بعدی کرم آبرسان و مرطوب کننده ژنوبایوتیک ستیل‌الکل است. این ترکیب یک امولینت (نرم‌کننده پوست) و سورفکتانت (کمک به ترکیب روغن و آب) است. ستیل الکل یک ترکیب کومدوژنیک با درجه ضعیف است (۲ از ۵) یعنی با احتمال کمی می‌تواند در برخی سبب بسته شدن منافذ شود.

۱۶. Isostearyl Isostearate

بک استر نرم‌ کننده پوست با بافت روغنی که از ترکیب Isostearyl Alcohol و Isostearic Acid به دست می‌آید. این ترکیب خاصیت روان‌کننده داشته و به پخش بهتر محصول روی پوست به خصوص محصولات رنگی دارای رنگدانه کمک می‌کند. این ترکیب ترکیبی نامناسب برای پوست‌های چرب و ترکیبی کومدوژنیک با درجه ۴ از ۵ بوده و ‌همچنین می‌تواند در پوست‌های مستعد آکنه قارچی یا malassezia folliculitis سبب تشدید آکنه قارچی شود.

۱۷. پتاسیم ستیل فسفات (Potassium Cetyl Phosphate)

پودر سفید یا کرمی رنگ و دارای استاندارد طلایی برای ترکیباتی که نقش امولسیفایر را در ترکیبات داشته و به ترکیب آب و روغن کمک می‌کند. پتاسیم ستیل فسفات در ضدآفتاب‌ها محبوب است زیرا علاوه بر افزایش SPF محصول، آن را در برابر آب نیز مقاوم می‌کند و در اغلب ضدآفتاب‌های ضدآب به کار می‌رود.

۱۸. ستیل استئاریت (Cetyl Stearate)

این ترکیب یک امولینت و نرم کننده پوست است و از جمله ترکیبات نامناسب برای پوست‌های مستعد آکنه قارچی محسوب می‌شود.

۱۹. استئاریک اسید (Stearic Acid)

ترکیب بعدی کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک استئاریک اسید (Stearic Acid)، ترکیبی نامناسب برای پوست‌‌های چرب است. این ترکیب که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت در محصولات به کار می‌ود، ترکیبی کومدوژنیک با نمره ۳ از ۵ بوده و می‌تواند سبب تشدید آکنه قارچی در پوست‌های مستعد این نوع آکنه شود.

۲۰. Isopentyldiol

یک مرطوب کننده محلول در آب که بدون رنگ و بو بوده و دارای خاصیت هوکتانت یا جاذب آب نیز هست و به افزایش رطوبت پوست کمک می‌کند. بدون ایجاد حس چربی و چسبندگی پوست را نرو مرطوب کرده و با سوربیتول اثر هم افزایی دارد.

۲۱. Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract

عصاره گل شبدر قرمز ترکیب بعدی مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای است. این عصاره حاوی آنتی‌اکسیدان ایزوفلاونی Biochanin A که در گروه آنتی‌اکسیدان‌های فلاونوییدها دسته بندی می‌شود و عصاره شبدر قرمز یکی از منابع غنی Biochanin A است. ایزوفلاون‌های شبدر قرمز دارای خاصیت بازسازی و ترمیم پوست بوده و به درمان اگزما و پسوریازیس کمک می‌کند. هم‌چنین به دلیل خاصیت افزایش سرعت گردش سلولی برای پوست‌های خشک و سنین بالا مناسب است.

۲۲. Lepidium Sativum Sprout Extract

عصاره جوانه شاهی باغی با نام علمی Lepidium Sativum Sprout گیاهی خوراکی بومی ایران و اروپای غربی است. عصاره شاهی با هدف قرار دادن دو واکنش اصلی تولید ملانین در پوست به طور موثری از تشکیل ملانین و لک و تیرگی پوست پیشگیری می‌کند و در نهایت سبب روشن و شفاف‌تر شدن پوست می‌شود.

 

۲۳. Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract

ترکیب بعدی مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای عصاره گیاه کنگر فرنگی یا آرتشو است که به دلیل غنی بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها در سال‌‌های اخیر برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست مورد توجه قرار گرفته است.

در مطالعه‌ بالینی که برای مطالعه اثرات بالقوه عصاره کنگر فرنگی روی پوست انجام شد اثر ترکیبات پلی فنولی را روی سلول‌های پوست مورد بررسی قرار داد و نتیجه گرفت این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به عنوان یک عامل ضدالتهاب قدرتمند عمل کرده و عروق لفاوی را از آسیب ناشی از گونه‌های اکسیژن واکنش پذیر (ROS) محافظت می‌کند و هم‌چینن به هم پیوستگی و انسجام سلولی را افزایش داد. عصاره کنگر فرنگی هم‌چنین از طریق مدولاسیون مسیرهای مولکولی بیان ژن‌های دخیل در مکانیزم‌های ضدپیری را بهبود بخشید. آزمایش بالینی روی افراد کاهش 19.74 درصدی در زبری و ناهمواری پوست و افزایش 11.45 درصدی الاستیسته پوست را نشان داد (NIH).

۲۴. Pullulan

یک پلیمر پلی‌ساکارید که از مولکول‌های قندی کوچکتر تشکیل شده است. زمانی که این ترکیب روی پوست قرار می‌گیرد یک لایه نازک جاذب رطوبت روی پوست تشکیل می‌دهد که می‌تواند اثر سفت کننده فوری نیز داشته باشد.

۲۵. Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan

ترکیب بعدی مرطوب کننده دتوکسیفای ژنوبایوتیک Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan یک پلی‌ساکارید است که خود از مولکول‌های کوچکتر قند تشکیل شده است که دارای خاصیت ترمیم‌ پوست، ضدالتهاب و تسکین‌دهنده و مرطوب‌کننده است و اخیرا مطالعاتی امیدوارکننده خواص ضدپیری بتاگلوکان‌ها را نشان داده‌اند. نتایج یک مطالعه‌ غیرمستقل روی ۲۷ داوطلب برای مشاهده اثر دریافت بتاگلوکان ۰٫۱٪  نشان داد با وجود بزرگ بودن سایز مولکولی، این ترکیب می‌تواند تا لایه درمیس (لایه میانی و محل تشکیل چین و چروک‌ پوست) نفوذ کند. نتایج این مطالعه بهبود قابل توجه در عمق و ارتفاع چروک‌ها و بهبود ناهمواری‌های سطح پوست را نشان داد.

۲۶. Caesalpinia Spinosa Gum

یک پلی ساکارید طبیعی که به عنوان تغلیظ کننده و کمک به بهبود بافت محصول به کار می‌رود. هم‌چنین دارای خاصیت آبرسانی بوده و روی پوست حسی ابریشمی و غیرچسبناک ایجاد می‌کند.

نقد کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک پوست چرب

۲۷. مالتودکسترین (Maltodextrin)

این ترکیب از نشاسته ذرت، برنج یا سیب زمینی به دست می‌آید و دارای خاصیت نرم‌کننده پوست و مات کننده و جاذب چربی است. هم‌چینن به بهبود بافت محصول و تثیبت امولسیون نیز کمک می‌کند.

 

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer .۲۸

ترکیب بعدی کرم مرطوب کننده و آبرسان ژنوبایوتیک یک ترکیب پلیمری با یک سر آب‌دوست و یک‌ سر روغن دوست است که به عنوان تغلیظ‌کننده و تثبیت‌کننده امولسیون به کار رفته است.

۲۹. فنوکسی‌ اتانول (Phenoxyethanol)

ترکیب نگه‌دارنده محصول ترکیبی با مشخصات ایمنی خوب است که بیشتر درباره فنوکسی اتانول پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را بخوانید.

۳۰. کاپریلیل گلایکول (Caprylyl Glycol)

کاپریلیل گلیکول ترکیب بعدی مرطوب کننده دتوکسیفای ژنوبایوتیک علاوه بر آبرسانی اثربخشی نگه‌دارنده‌محصول به خصوص نگه‌دارنده فنوکسی‌اتانول را افزایش می‌دهد. ترکیب این زوج محبوب علاوه بر افزایش اثر نگه‌دارنده موجب بهبود بافت محصول نیز می‌شود.

۳۱. موم زنبور عسل (Beeswax)

موم زنبور عسل ترکیب بعدی کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک پوست چرب ترکیبی مومی شکل زرد رنگ است که زنبور عسل برای ساختن لانه خود تولید می‌کند و در محصولات به عنوان نرم‌کننده و تغلیظ‌کننده به کار می‌رود.

آبرسان و مرطوب کننده ژنوبایوتیک

۳۲. فسفولیپیدها (Phospholipids)

ترکیب بعدی کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک فسفولیپید، نوعی چربی است که حدود ۷۵٪ از غشای سلول را تشکیل می‌دهد و در محصولات مراقبت از پوست به عنوان یک نرم‌کننده سازگار با پوست عمل می‌کند.

۳۳. ویتامین ایی (Tocopheryl Acetate)

ویتامین ایی به فرم توکوفریل‌استات ترکیب آنتی‌اکسیدانی دیگر آبرسان و مرطوب کننده ژنوبایوتیک است که از پوست در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و هم‌چنین دارای خاصیت نرم‌کننده پوست نیز می‌باشد.

۳۴. ویتامین آ (Retinyl Palmitate)

ترکیب بعدی کرم رطوبت رسان و دتوکسیفای کننده ژنوبایوتیک ، رتینیل پالمیتات یکی از مشتقات ویتامین آ است. تمام مشتقات ویتامین آ برای آن که روی پوست فعال شوند باید توسط پوست به رتینوئیک‌اسید تبدیل شود در این فرآیند رتینیل پالمیتات ابتدا باید به رتینول سپس به رتین‌آلدهید و پس از آن به رتینوئیک اسید تبدیل می‌شود. با توجه به این که این فرایند تبدیل همیشه رخ نمی‌دهد می‌توان گفت رتینیل پالمیتات در مقایسه با رتینول یک ضدچروک ضعیف است.

رتینیل پالمیتات –> رتینول — > رتین‌آلدئید –> رتینوئیک‌اسید

هم‌چنین درباره رتینیل پالمیتات مطالعات ضد و نقیضی وجود دارد. نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد رتینیل پالمیتات به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی از پوست در برابر اشعه UVB محافظت می‌کند، نتایج مطالعه دیگری نشان داده است استفاده از رتینیل پالیمتات در معرض اشعه UVA می‌تواند سبب آسیب به DNA شود. به همین دلیل توصیه می‌شود از محصولات حاوی این ترکیب شب‌ها استفاده شود.

رتینیل پالمیتات ترکیبی کومدوژنیک با نمره ۳ از ۵ است که در رتبه‌بندی ترکیبات کومدوژنیک ترکیبی کومدوژنیک با درجه متوسط محسوب می‌شود.

۳۵. کوله‌کالسیفرول (Cholecalciferol)

Cholecalciferol یا ویتامین دی دارای خواص ضدالتهابی قدرتمند و نرم کننده است که به درمان بیماری‌های پوستی مانند خشکی پوست،آکنه، اگزما و پسوریازیس کمک می‌کند.

 

۳۶. عصاره آلوئه‌ورا (Aloe Barbadensis Leaf Extract)

ترکیب بعدی آبرسان ژنوبایوتیک عصاره آلوئه‌ورا است که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهاب، ترمیم‌کننده و افزایش رطوبت پوست است.

مرطوب کننده پوست چرب ژنوبایوتیک

۳۷. دی‌سدیم‌ ادت‌آ(Disodium EDTA)

دی‌سدیم اد‌ت‌ا (Disodium EDTA) یک chelate کننده موثر است یعنی با اتصال به یون‌های فلزی موجود در فرمولاسیون آن را ایمن‌تر می‌کند و  با غلظت ۰.۱ درصد یا کم‌تر در محصول به کار می‌رود.

عطر و ترکیب نگه‌دارنده آبرسان و مرطوب کننده ژنوبایوتیک پوست چرب 

کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای حاوی عطر است.

مرطوب کننده ژنوبایوتیک پوست چرب فاقد پارابن بوده و همان‌طور که اشاره شد نگه‌دارنده به کار رفته در آن فنوکسی اتانول است.

مرطوب کننده پوست چرب ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای برای چه کسانی مناسب است؟

این مرطوب کننده برای پوست‌های چرب که مستعد آکنه و جوش زیرپوستی نیستند مناسب است. درباره‌ی ترکیب کومدوژنیک این محصول توصیه می‌کنیم مقاله رتبه‌ بندی ترکیبات کومدوژنیک تا چه حد علمی و معتبر است؟ را حتما ببینید. در این مقاله می‌خوانید این رتبه‌بندی دارای مشکلات فراوانی است و هم‌چنین مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۶ نشان داد  محصولات حاوی ترکیبات کومدوژنیک لزوما کومدوژنیک نیستند(pubmed).

اگر از مرطوب کننده ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای پوست چرب استفاده می‌کنید خوشحال خواهیم شد نظرات ارزشمند شما را نیز درباره‌ی این محصول دز بخش نظرات بخوانیم.

لیست ترکیبات کرم مرطوب کننده پوست چرب ژنوبایوتیک مدل دتوکسیفای 

این بررسی بر اساس لیست ترکیباتی که در ادامه مشاهده می‌کنید نوشته شده است. اگر لیست ترکیبات با این لیست متفاوت است ممنون خواهیم شد به ما اطلاع دهید تا آن را اصلاح کنیم.

Biosaccharide Gum-1, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Polymethylsilsesquioxane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Ethylene/Propylene Copolymer, Cyclomethicone, Glycerin, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Cetyl Alcohol, Isostearyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Stearate, Stearic Acid, Isopentyldiol, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Lepidium Sativum Sprout Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Pullulan, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Caesalpinia Spinosa Gum, Maltodextrin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Beer, Phospholipids, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Cholecalciferol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fragrance, Disodium EDTA


تلاش کرده‌ایم در تهیه این مقاله از آخرین مقاله‌های منتشر شده در منابع و سایت‌های معتبر استفاده کنیم اما احتمال خطا را هرگز صفر نمی‌دانیم اگر مطلبی جا افتاده یا مقاله به روزتری مطالعه کرده‌اید با ما در میان بگذارید تا آن را اصلاح کنیم.


 

25 نظرات

  1. چه خوب که نتیجه گیری رو خلاصه و مفید نوشتین که برای جوش زیر پوستی خوب نیست.عالی و تشکر از سایت و پیج (اینستاگرام)مفیدتون

      • ممنونم از مقاله خوب و مفیدتون ، من مدتی هست که از این محصول استفاده میکنم ، یکی دو هفته اول خوب بود ولی کم کم پوستم شروع کرد به زدن جوش های ریز و سرسفید ،فکر میکردم دلیل دیگه ای داشته باشه ولی الان که مقاله رو خوندم متوجه دلیلش شدم.

  2. من چند روز جایی مهمون بودم و مرطوب کننده خودم رو همراهم نبرده بودم.دوستم که از این مرطوب کننده خیلی راضیه لطف کرد و بهم قرض دادش درنتیجه فقط چندبار ازش استفاده کردم.من تو اون چندبار، بعنوان مرطوب کننده زیر آرایش ازش استفاده کردم و به این نتیجه رسیدم که بعنوان مرطوب کننده زیرآرایش و حتی بعنوان پرایمر عالیه. از خیلی از پرایمرهایی که تا الان داشتم بهتر عمل کرد از هرنظر.پوست من مختلطه و مستعد جوش سرسیاه و جوش زیرپوستی هستم و تو اون مدت که برای من مشکلی ایجاد نکرد.بااینکه فقط چندبار استفاده کردم حس میکردم ظاهر پوستم بهتر شده. احتمال داره خودمم بخرمش اما دراینصورت فقط بعنوان مرطوب کننده روز ازش استفاده میکنم. فقط سؤالی که واسم پیش اومده اینه که این محصول چجور در برابر بلو لایت از پوست محافظت میکنه بااینکه اس پی اف نداره؟ من بشخصه هروقت بیرون برم قطعا ضدآفتاب میزنم اما تو خونه نمیزنم چون خونمون نورگیر نیست و اینکه ضدآفتاب طولانی مدت رو پوستم باشه احساس کلافگی میکنم. آیا این کرم دربرابر نور صفحه موبایل و تلویزیون و لامپهای مهتابی لوستر از پوست محافظت میکنه؟

  3. سلام ممنون از مطالب مفیدتون من از کرم ضد چروک دست فیس دوکس و بعد رطوبت رسان دست پوست خشک ژنوبایوتیک استفاده کردم و هردوباعث شدن خطوط ریز زیادی روی دستهام ایجاد بشن و خطوط قبلی عمیق تر بشن البته پوسنم خیلی نرم و روشن شد ممکنه لطفا بفرمایید چه ماده ای داخل کرم ممکنه باعث چروک پوست بشه ؟

    • سلام ممنون دوست خوبم
      هیچ ماده ای در کرم ها نمی تونه باعث چین و چروک بشه کاهش تولید کلاژن عامل اصلی چین و چروک هست
      آسیب رادیکالهای آزاد که در اثر تابش آفتاب و کمبود آنتی اکسیدان ها در بدن ایجاد میشه این کاهش تولید کلاژن رو تسریع می کنه
      پس برای محافظت از دستاتون از آفتاب محافظت کنید و کرم های مرطوب کننده که ترجیحا حاوی آنتی اکسیدان هم باشن مفیده

  4. خسته نباشید.
    احتمال جوشزا بودن محصول بخاطر ترکیباتش بالا هست
    و برای پوست چربی که مستعد جوش نبوده هم ایجاد جوش کرد
    فکر نمیکنم انتخاب مناسبی بین مرطوب کننده های ایرانی باشه

  5. برای اونایی که چربی پوستشون به دلیل بالا رفتن سن، استفاده مداوم از محصولات پوست چرب و…. کم شده یا خراب شده واقعا عالیه. من پوستم مختلطه و یه سری خطوط مورب از کنار لب تا گونه هام افتاده بود که اصلا فکر نمی کردم با یه مرطوب کننده خوش قیمت محو بشه، در حالی که همه ش دنبال سرم های آبرسان می گشتم. به لطف یکی از مقالات اینجافهمیدم کشیدگی و خشکی می تونه مال کمبود چربی هم باشه و این کرم رو به عنوان یه آیتم جانبی برای روتینم خریدم. واقعا ممنونم از اسکین مگ. من جوش فعال نداشتم و با این کرم هم جوش نزدم. در شبانه روز یک بار از این کرم استفاده می کنم و حس خشکی و کشیدگی پوستم کاملا برطرف شده. (سن:۴۰)
    با جزییات نوشتم شاید به یه نفر دیگه در انتخاب کمک بشه. ممنون از حوصله شما و سردبیر گرامی اسکین مگ

    • هانیه عزیز
      ما از شما ممنونیم به خاطر وقتی که گذاشتید و این قدر کامل برای ما و مخاطبانمون نوشتید
      امیدوارم باز هم نظرات ارزشمندتون رو در سایت بخونیم

  6. یک پیشنهاد هم خدمت سردبیر محترم داشتم. بعضی از ما ترجیح میدیم کلا حضوری خرید کنیم‌ . اگر صلاح می دونید لطفا یک لینک برای دونیت یا کمک مالی به سایت در مقالات بذارید حداقل بتونیم یه بخش کوچک از زحمات شما رو جبران کنیم. ممنون از شما

    • هانیه عزیز
      از لطفتون بی نهایت سپاسگزارم همراهیتون بی نهایت ارزشمنده
      ممنون از پیشنهاد خوبتون حتما در نظر می گیریم

  7. پوست من مختلطه.
    جوش زیرپوستی هم میزنه صورتم.
    از نظرتون اینو نخرم پس؟چی بهم پیشنهاد میکنید؟

    • مرطوب کننده آردن سبوما
      لافارر 1
      سرم رطوب رسان ژنوبایوتیک
      مرطوب کننده ساین اسکین

  8. این رو تازه گرفتم که تست کنم خوب بود یعنی از اون مدل آبی مرطوب کننده پوست چرب ژنو بافت بهتری داشت ولی میتونست سبک تر از این هم باشه . روی خود محصول نوشته ویتامین c هم داره ولی من اینجا ندیدم شما ذکر کنید عزیزم 🤔 با عنوان آسکوربیل پالمیتات در ترکیباتش گفته و اینکه پانتونیک اسید یا ویتامین b5 هم داره . من به خاطر اینکه آنتی اکسیدان های زیادی داشت حس کردم ارزش خرید و تست کردن داره .

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید